2821
2789
عنوان

ساعت

64 بازدید | 12 پست

سلام بچها من میخوام واس ولنتاین ساعت بگیرم ولی مچ پارتنرم کوچیکه ینی اندازه صفحه ساعت خودم براش اندازس فروشنده هم گفت میتونی از جفت ساعتها کویچکشو برداری مهم نیس ک اون مردانس یا زنانه بنظرتون مشکلی نداره ک جفت زنانشو ک صفحش کوچیکتره بگیرم؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

غیر ست هم داریم بعدش بندشو میتونن کوچیکتر کنن

بنداشون کوچیک میشه صفحش چی مشکلی نداره خیلی بزرگ بشه به مجش ینی اصلا بند روی مج دیده نمیشه کلا صفحس

بنداشون کوچیک میشه صفحش چی مشکلی نداره خیلی بزرگ بشه به مجش ینی اصلا بند روی مج دیده نمیشه کلا صفحس

عزیزم صفحه ها همه ی اندازه نیستن خب بزرگ هست و متوسط و کوچیک

زنانه هم بزرگش هس هم متوسط

اسی یه سوال میتونم بپرسم منم اولین بارقصدمه کادو ساعت بخرم نمیدونم قیمتش درچه حد باشه مناسبه شما درح ...

والا من رفتم ساعت از ۲۰۰تومن داشتن  من میخوام یچی درحد ۳۰۰تا۴۰۰تومن بگیرم 

وااای چه ایدهی قشنگی 😍 نه مشکلی نداره اصلا،اگه مچش کوچیکه و صفحه زنونه کوچیکتره اونم بهتر که راحتتر روش باشه خیلیا هم همینو میکنن حتی اگه مدل مردانه باشه ولی چون کوچیکتر میخوان، از مدل زنانه انتخاب میکنن فقط یه نکته کوچیک
هر چی گرفتی اصلی بخر با ضمانت و اصل بودن خیالت راحت باشه تو این اوضاع اقتصادی آدم هم دلش میخواد درست بخره 😌

من ساعتای همسرمو از واچ مارکت میخرم چون اقساطیه و ضمانت اصل میدن

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز