2777
2789
عنوان

❌بکارت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 113 پست
اگه بکارت وجوا نداره  پس چر تو فیلم  فاطما گل  فیلمی ام هست ک اکثرن دیدید ت دادگاه ...

بکارت وجود داره 

حالا با هر اسمی 

پرده

غشا

لطفاً علم پزشکی رو زیر سوال نبرید 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچي باید چیزي باشه مگه؟ ؟؟  یه غشای سادس بکارت چیه جهان سوم🙌🏻

خوب همون غشا اسمش توی  گفتار عامیانه  بکارته و معنی بکارت یعنی بکر و دست نخورده 

وقتی اون غشا به قول شما از بین بره دیگه بکر نیست و بکارت از بین میره 

پس به وجود غشا اعتقاد داری  سد که نیست بکارت  ازش غول ساختن میگن وجود نداره 

با هم مهربان باشیم ♥️
دوست گلم آداب رو رعایت کن  چیزی ک اسمش بکارته یا همون غشا خودم روزی ده تاشو دارم ترمیم میکنم&n ...

بکارت ترمیم میکنید مطبتون کجاست میدونید که قابل پیگیری و شکایت هست نگفتم جهان اولی هستم

شما تفکرتو درست کن فقط بلدید پول بگیرید و مغز شستشو بدید🙃

کاربریو گرفتم الان کاربر آقا هستم 
خوب همون غشا اسمش توی  گفتار عامیانه  بکارته و معنی بکارت یعنی بکر و دست نخورده  وقت ...

میدونید شاید بیان من درست نبود اما اینکه میگن ترمیم و از دست رفته با رابطه کاملا اشتباهه و هیچ جایی به طور قانونی ترمیم نمیکنن و فقط برای انسان هایی که بهشون تجاوز شده هست 

کاربریو گرفتم الان کاربر آقا هستم 
بکارت ترمیم میکنید مطبتون کجاست میدونید که قابل پیگیری و شکایت هست نگفتم جهان اولی هستم شما تفکرتو ...

خانم گل من ماما هستم و تخت نظر پزشک قانونی دارم کار میکنم 

بجای پیگیری انکار نکن علم رو 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونید شاید بیان من درست نبود اما اینکه میگن ترمیم و از دست رفته با رابطه کاملا اشتباهه و هیچ جایی ...

خوب از نظر ترمیمی من واقعا به اونهایی که بی گناه دچار این مشکل شدن حق میدم 

با هم مهربان باشیم ♥️