2777
2789
عنوان

❌بکارت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 113 پست
😐

همون ایتالیا زندگی میکنه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میگه بریا اشنایی عقد کردن

چه کار پر ریسکی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اخر عقد کرده یا نه؟؟؟

عقده بابا😂😂عروسی نکرده

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
اخ میگن اصن بکارت وجود نداره😶

چرا وجود داره اگه نداشت پس چطور نوع پرده و چگونگی آسیب به اون رو با معاینه کردن متوجه میشن 

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان

منم تو عقد بکارتم رفت سر همین موضوع جدا نشدم ترسیدم خانوادم بفهمن الان میگم چه اشتباهی کردم کاش جدا شده بودم همون موقع

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
آره مشخص میشه دوستم تو دوران عقد رابطه داشتن دخول نه ها..بعد رفته بود گواهی بگیره دکتر بعد معاینه گف ...

حتی اگ نوع بکارتم حلقوی یا ارتجاعی باشه؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

منم بخاطر بکارتم که تو عقد از دست دادم جدا نشدم.

سوختمو ساختم. عروسی کردم.

الانم زندگیم خداروشکر خوبه. 

شهره ماهم خیلی بد میدونن تو عقد رابطه داشته باشی.

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!
https://s16.picofile.com/file/8422931484/۲۰۲۱۰۱۲۶_۰۰۲۱۲۱.jpg

عزیزم سازمان جهانی بهداشت این مسئله رو رد میخ اد بکنه چون بیشتر طلاق ها و قتل های ناموسی سر این مسئله اس...درسته زن کلگالا نیست...ولی حتی دانشگاه های خارجی هم ب این مسئله پرداختن...در موردش کتابها نوشتن...چطور شده الان میزنن زیرش ک نیست...

هست فقط و فقط ب خاطر تفکرات غلط میخوان پوچ کنن

از گوگل بگیر .بعد قسمت دانلودها برو عکس رو انتخاب کن 

اخه اونی که میخوام تو گوگل نیست خوم دارم ولی نمیاره برام وقتی که میخوام بزارم

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏