2777
2789
عنوان

❌بکارت❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 113 پست
باید از خداشم باشه بفهمن تو عقد نداره جدا بشه کسی بخواد بگیرتش ببرنش ازمایش اونجا مشخص بشه نداره بدت ...

اخ میگن اصن بکارت وجود نداره😶

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
خخخخ من عادت دارم هی عوض میکنم بهت درخواست دوستی داده بودم قبول نکرده بودی😑

چرااا من میخوام گیف بزارم اماا تو گالریم نمیاد انتخاب کنم😢؟؟؟

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خیلی به نظرم خوبه چون اگه نبود چ فساد هایی ک ب بار نمیومد

خب الان همین شده دیگه فمنیست هامیگن وجودنداره وخیلیاهم برهمین اساس رابطه های خارج ازعرف وشرع دارن 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
هی ... کی تو جامعه ب این فهم میرسیم ک شوهر ادم شوهره ادمهههه چ اشکال داره ینی مهم فقط پردس؟؟ینی کارا ...

خوب عزیزم خیلیا این موضوع براشون مهمه بهتره که دختر خانمی که بکارت نداره با پسری ازدواج کنه که این موضوع براش مهم نیست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اوپرا؟

نه یکی دیگه بهتره نگم

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
خب مطمئن بوده چرا رابطه داشته :( بعضیا عاشقو معشوقن عقد میکنن میرن تو رابطه چون خیلی تحمل کردن اینا ...

منظورم اینه اینجا نامزدی همون عقده بعد از یکی دوسال عروسی میکنن و خانواد دختر گیر میدن ک تو نامزدی نباید رابطه داشته باشی

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
وشناسنامه هم مدخوله باشی همینجوری میمونه 

قبلا میدونم  برای کسی که بکارت نداشت شناسنامه سفید نمیدادن بعد از طلاق ولی الان رو نمیدونم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

ولی واقعا درعصر حاضر بکارت چرت شده چرا؟الان میگم تو اینستا و سایت های دیگه دختره بکارت داره نمیتونه رابطه داشته باشه س..کس چت میکنه یاتصویری خب بنظرتون این اندامش دختره ذهنش چی؟

ولی کسی مثل این خانوم ک حلال بوده دختر نیست و باید سرزنش بشه.به نقل از دکتر شریعتی که چه باکره هایی که ذهن فاحشه دارند و چه فاحشه هایی که باکره اند

اخ میگن اصن بکارت وجود نداره😶

وا چرته عزیزم وجود داره حتی تمام کشورای اروپاییم اینو میدونن تو برنامه هاشون دختراشون اعلام میکنن من هنوز بکارتم دارم😐

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
منظورم اینه اینجا نامزدی همون عقده بعد از یکی دوسال عروسی میکنن و خانواد دختر گیر میدن ک تو نامزدی ن ...

دیگه اتفاقیه که افتاده و طبیعیه شرعا و قانونا هم مشکلی نداره بلاخره خانوادش باید کنار بیان

🌸🌸🌸