کاربری دوممه برای آزادیم صلوات میفرستی فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶♀️🚶♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
خخخخ من عادت دارم هی عوض میکنم بهت درخواست دوستی داده بودم قبول نکرده بودی😑
کلا قبول نمیکنم.
فقط درخواست عسل رو قبول کردم که اونم پوکید💔
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
آره مشخص میشه دوستم تو دوران عقد رابطه داشتن دخول نه ها..بعد رفته بود گواهی بگیره دکتر بعد معاینه گف ...
عه😶به نوعه بکارت هم ربطی نداره؟
کاربری دوممه برای آزادیم صلوات میفرستی فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶♀️🚶♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
من قبلا تودورانعقد جداشدم.دقیقا پزشک قانونی معاینم کرد ونوشت کاملا سالم وبدون خونریزی شناسنامه سفید ...
رابطه داشتی؟اشتباه زدن سالم؟
عزیزم اینو از خودم نگفتم مال یکی از کاربرای سایته مطالب مفید گذاشته چیزی به اسم بکارت نیس
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
یبار میگن سازمان جهانی گفته چیزی بنام پرده بکارت وجود نداره الکیه بلاخره نفهمیدم چیه😂
درست میگت
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
نه صد در صد میفهمن و خیلی هم دقیقا چون مهریه به این موضوع هم بستگی داره بالاخره کسی که بکارتشو از دست داده تمام مهریه رو میتونه بگیره و کسی که بکارت داره نصف نهریه
از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ولی خیلی به نظرم خوبه چون اگه نبود چ فساد هایی ک ب بار نمیومد
خودتم شاید ندونی اینو کی گفته یکی از کاربر با تجربمون گفته