کاربری دوممه برای آزادیم صلوات میفرستی فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶♀️🚶♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
اینجوری که به نفعشه برای گرفتن مهریه،مگه اینکه زن و شوهر نبوده باشن
این مهریه نمیخاد فقط میخاد خانوادش نفهمن رابطه داشته
کاربری دوممه برای آزادیم صلوات میفرستی فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶♀️🚶♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
این مهریه نمیخاد فقط میخاد خانوادش نفهمن رابطه داشته
کار خلاف عرف که کرده شوهرش بوده رابطه داشتن به جای این تخیلات و افکار بیخود بره مهریشو بگیره
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
اینجوری که به نفعشه برای گرفتن مهریه،مگه اینکه زن و شوهر نبوده باشن
ولی اگه گواهی سلامت از طرف پزشک قانونی میداشت اسم همسرش رو از شناسنامه اش راحت پاک می کردند
خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق، عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی داردبا خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
من واسه بکارت نه ولی واسه عفونتم رفتم معاینه شم هنوز دخترم ولی رابطه ی مقداری داشتم با همسرم کسی که معاینه کرد تشخیص داد .گفت اسیب دیده و معلومه رابطه داشتی کلا اونا کارشونو بلدن سریع تشخیص میدن
من قبلا تودورانعقد جداشدم.دقیقا پزشک قانونی معاینم کرد ونوشت کاملا سالم وبدون خونریزی شناسنامه سفید بهم دادن.بعد اون ازدواج کردم و واقعا هم یه قطره خون نداشت.ولی خب ناممو داشتم که مشخص بود دخترم و همینطور شناسنامه بدون اسم