2777
2789
عنوان

❌بکارت❌

2679 بازدید | 113 پست

سلام 

بچه ها یکی از اشناها تو دوران عقده با نامزدش رابطه کامل داشته حالا ب مشکل خوردن و میخاد جدا بشه 

میخاد بدونه اگ بره پزشکی قانونی تشخیص میدن ک دختر نیس ؟؟؟براش سخته ب خانوادش بگه 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

Fateme7998@

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

بله تشخیص میدن

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@fateme7998  

لینکی در مورد حقایق بکارت میفرستم اینایی که مخالفن ریپ نزنن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بله تشخیص میدن

راهی نیس ک نتونن تشخیص بدن؟

بله تشخیص میدن

تو که تو تاپیک بغلی پروفایلت یه چیز دیگه بود.😲😲😲

من کاربرا رو از رو پروفایلشون میشناسم تا میام عادت کنم میبینم اِ عوض شده😑

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻