2777
2789
فعلا باز نمیشه عزیزم

وای اخه چرا نی نی یارارارارارار چه مشکلی با من دارین اخه😭بگو کجا فحش دادم؟ها؟کجا بحث کردم؟اینهمه ادم چالش گذاشتن فقط مت باز نمیشم؟چرا رحم ندارین اخه مگ من چیکار کردم؟؟؟  

عزیزم بحث و توهین های بدی کردن و طبق قوانین فعلا باز نمیشن و اینکه فقط به درخواست خودشون در تماس با ...

چشم ولی توروخدا شما نمی تونید ی کاری کنید

اون غلط کرد دیگه از اینکارا نمیکنه💔😢😭

عشقممم توروخدا من فدات بشم الهی اخرین بارشه بخدا دیگ از این کارا نمیکنه خودممم ادبش میکنم وصلش کن توروخدا😭

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحث و توهین های بدی کردن و طبق قوانین فعلا باز نمیشن و اینکه فقط به درخواست خودشون در تماس با ...

خودم ک اینجام نی نی یار  اخه بگو من کجا توهین و بحث کردم پیاممو نشونم بده😭نی نی یار تو ک اینجوری نبودی

😢😢نی نی یار ببخششیدش دیگه😔😔

کجا بحث کردد کجا توهین کرد؟؟؟؟😢

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
خودم ک اینجام نی نی یار    اخه بگو من کجا توهین و بحث کردم پیاممو نشونم بده😭نی نی یار تو ...

خصوصی میفرستم براتون
خواهش میکنم برای باز کردن بقیه کاربرا درخواست ندید دیگه 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خصوصی میفرستم براتون خواهش میکنم برای باز کردن بقیه کاربرا درخواست ندید دیگه 

بفرستین😭اخه نی نی یار بمون من برات توضیح بدم شاید درک کردی

کاربر نگار گفتن میخوان باز شن دورت بگردم لاقل اونو باز کن خودش میخواس تعلیق شه