2777
2789
عنوان

خیانت😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرده برا زن حاملش خدمتکار گرفته که کاراشا کنه یه روز که زنش نبوده زنش یه روز نبوده زنگ زده خدمتکاره ...

چ مفید و مختصر ایول😅👌

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

همین😐

اره همین بود خب

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
مرده برا زن حاملش خدمتکار گرفته که کاراشا کنه یه روز که زنش نبوده زنش یه روز نبوده زنگ زده خدمتکاره ...

با این حساب باید برادر و پدر و مذکرهای فامیل شما هم اعدام بشه ؟
چه طرز فکر نابسالمی

مشاور خرید لوازم خانگی و جهیزیه
برا تجاوز اعدام میکنن؟عه

من اینجوری شنیدم

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
دروغه  اعدام کجا بود  واسه تجاوز کسی رو اعدام نکردن و نمیکنن

نمیدونم دو سال پیش این اتفاق افتاده دیروز اعدامش کردن

😑😑نه خوبحالا همشون نزن  همه که بد نیستند من مرد با وفام دیدم وقتی داری این حرفو میزنی به این فک کن ی نفر از اون مردا باباته هااا

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
حرف مفت ممنوع✋✋✋✋✋

حرف مفت ینی چی عین واقیعته