2777
2789
عنوان

مهمونی گرفتن تو بارداری

486 بازدید | 13 پست

ماجرا ازین قراره پسر خاهرشوهرم تازگی  عقد کرده حالا شوهرم گیر داده دعوتشون کنیم که ده نفری میشن منم خداییش بچشمم نمیبینم و در توانم نیست الان هفت ماه و نیمم زیاد سرپا باشم و بشینم درد دارم

ججالب اینجاست شب قبل با شوهرم توافق کردیم بعد زایمانم عید دعوت کنیم حالا رفته خونه مادرش نظرش عوض شده میگه زشته اونا میان به بچه ما کادو میدن باز ما به عروس کادو میدیم و....

خلاصه چون مامانشم نظرش عوض کرده نمیخام بگیرم بگین چکار کنم منصرف بشه هی میره رو مخم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث من فقط بگو نمی تونم وتمام همین اصلا بحث نکن اوفففف چه زوریهه من نمی دونم کلا چند روزادا مریضا در بیار وبرو دکتر بیا بگو دکترم گفت باید تا زایمانت استراحت کنه بچه اومده مایین بعدشم برو دراز بکش تکون نخور از جات والله تو بارداری ناز نکنی بعد زایمانتم دیگه خرت برو نداره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

به مادرشوهرت بگو بیا کمکم تنهایی نمیتونم از پس این همه آدم بربیام....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ما چی بگیم وقتی شکم بزرگ تو و حال و روزتو نبیبنه  زن باردار واجبه مهمونی بده

من می گم کرونا هیچی کرونا خر اون مادر شوهر خودش زن نیست خودش این شرایطو نداشته که نسخه می پیچه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بگو حالم که مشخصه چطوره

همرو از بیرون بگیر حتی برنج و دسر را 

بزرا بفهمه که تو این وضعست مهمونی گرفتن اصلا درست نیست 

بهش بگو باشه دعوت کن ولی نمیتونی چیزی درست کنی 

لطفا با لحن بدی هم بهش نگو 

سیاست به خرج بده

خب مگه کمکت نمییکنن؟

چرا بخام میان میگم چه اجباریه خوب بعدش بدم

بعدم من الان حتی زیاد میشینم جابجا شدن برام سخته چه برسه مهمون داری

بگو حالم که مشخصه چطوره همرو از بیرون بگیر حتی برنج و دسر را  بزرا بفهمه که تو این وضعست مهمو ...

تا بتونم زیر بار نمیرم اگه گرفتم همین کار میکنم