2777
2789
عنوان

خانوما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسش چیه ؟ شما داری استفاده میکنی

بله . مارک کدکس خیلی خوبه حساسیت هم نمیده. هشت ساله دارم استفاده میکنم. انواع مختلف داره. به داروخانه بگو فوق العاده نازک میخوام بهت میده

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
جدی؟؟😨  قرص ال دی یا اورژانسی؟؟؟

عزیز اولا من نمی دونم دوستم طبق روش خوردن قرص اورژانسی درست خورده یا نه

من فقط ازش شنیدم قرص اورژانسی خورده بعد چند وقتم گفت جواب نداده و باردار شده

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
باید خودم بخرم اما من که دیشب و پریشب زعفرون غلیظ خوردم

نمیدونم چی بگم دیگه. اما بی احتیاطی کردی. شما که جلوگیریت طبیعیه وقتی عقب انداختی حتما اول بیبی بزن بعد زعفرون بخور

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
سابقه داشته؟ من همیشه منظمم با یک تا دو روز کمتر یا بیشتر گاهی

اره ماه قبلش 14 روز تاخیر داشتم

فروردین هم هم نشدم کلا

باید برم دکتر دیگه اینجوری طبیعی نبست نه؟!

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
فقط بچه نباشه.عوارضش جهنم.ینی درد زیرشکمم از قرصه؟

آره ممکنه. من کلا تو این هشت سال یه بار خوردم دقیقا یادم نمیاد عوارضش چی بود فقط یادمه اون ماه دو بار پریود شدم

عزیزم ما ۶  ۷ سال طبیعی جلوگیری داشتیم ولی باردار شدم یعنی تا صدای قلب بچمو نشنیده بودم ...

واقعا

آخه ما نزدیکی خیلی کم‌داشتیم یک ماه ی گذشته

اصلا برام باور پذیر نیست

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
اگه حسش نمیره میخرم ببینم قبول میکنه

اول یه سه تایی بخر امتحان کنید اگر قبول کرد بعد دوازده تایی بگیر که به صرفه باشه. واسه ما که حسش نرفت

اره ماه قبلش 14 روز تاخیر داشتم فروردین هم هم نشدم کلا باید برم دکتر دیگه اینجوری طبیعی نبست نه؟!

نه عزیزم دکتر برو حتما