2777
2789
عنوان

بچه هاکمک کنین دارم ازنگرانی میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست
وای خداکنه مشکلی نباشه من تایکشنبه واسه سونوقلب هزاربارمیمیرم وزنده میشم

نه بابا،دکتر گفته شاید کلیه هات حساس شدنو خون تو ادرارته.شایدم خون مونده ای از رحم اومده.شیاف داد،اصلا نگران نباش،بیشتر استراحت کن.نزدیکی نکن،پله نرو،زیاد نشست و برخاست نکن

توکل بخدا...چندساله منتظرم خیلی گرون تموم میشه برام اگه قلب تشکیل نشه یاسقط شه و...دارم میمیرم😭😭

منم بعد چند سال حامله شدم و خداروشکر الان سه سالشه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم نگران نباشی، استرس سمه برات، توکل کن به خداو ارامشت رو حفظ کن و برو بخواب که ان شالاه نی نی که به سلامتی بیاد حسرت یه خواب راحت داری

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
نه بابا،دکتر گفته شاید کلیه هات حساس شدنو خون تو ادرارته.شایدم خون مونده ای از رحم اومده.شیاف داد،اص ...

وای خداکنه منم اینجورباشم...من نمیشه سرخودشیاف بگیرم ک..

توکل بخدا...چندساله منتظرم خیلی گرون تموم میشه برام اگه قلب تشکیل نشه یاسقط شه و...دارم میمیرم😭😭

فقط استراحت کن نزدیگی نداشته باشین

کارای خونه اصلاانجام نده غذاازبیرون بگیرین دستتوبالانبرزیادبرازن حامله خوب نیست مثلابشقاب ولیوان خاستی برداری ازکابینت خودت برندارنبایددستت زیادبره بالا

مواظب خودت باش

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

نهههههههههههههه 

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.

اتفاقا الان سحری خوردم و خدا قبول کنه میخوام روزه بگیرم همین الانم صدای اذان داره میاد از خدا میخوام خودش مراقبت باشه و خوشحالت کنه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

عزیزم شمام یسر برید پیش دکتر نیاز باشه میده یا نه میگ چکار کنید.از این دغدغه هم درمیاید.اوایل بارداری این چیزا پیش میاد نترس

عزیز دلم نگران نباشی، استرس سمه برات، توکل کن به خداو ارامشت رو حفظ کن و برو بخواب که ان شالاه نی نی ...

انشاالله توروخدابرام دعاکنیدخیلی ....محتاج دعاهاتونم

فقط استراحت کن نزدیگی نداشته باشین کارای خونه اصلاانجام نده غذاازبیرون بگیرین دستتوبالانبرزیادبرازن ...

ممنون ازلطفت ابجی جون...حتمادیگه رعایت میکنم اگه تاحالامشکلی پیش نیومده باشه...

انشاالله توروخدابرام دعاکنیدخیلی ....محتاج دعاهاتونم

توکل بر خدا عزیزم

اتفاقا الان سحری خوردم و خدا قبول کنه میخوام روزه بگیرم همین الانم صدای اذان داره میاد از خدا میخوام ...

ممنون ازت عزیزم قبول باشه منم خوب دعاکن محتاج دعاهاتونم 

عزیزم شمام یسر برید پیش دکتر نیاز باشه میده یا نه میگ چکار کنید.از این دغدغه هم درمیاید.اوایل باردار ...

دکترم توشهرستان مانیست یجادیگه س...اگه تکرارشه مجبورم یکاری بکنم...خداازدهنت بشنوه انشاالله