2777
2789
عنوان

مرغ عشقم مرد

2130 بازدید | 25 پست

امروز یکی از مرغ عشقام مرد چند ساله داشتمش و واقعا عاشقش بودم خودم بزرگش کردم دستیش کردم حتی براش لالایی میخوندم میخوابید باورتون میشه؟؟دیروز صبح بیدار که شدم دیدم مرده انگار یه تیکه از قلبمو کنده بودن دستو پام میلرزید چون دیشبش همش میبوسیدمش و براش لالایی میخوندم باورررم نمیشه دارم دق میکنممم😭 اینقدر گریه کردم چشمام باز نمیشن چون خیلی احساساتی و وابستم..فقط کسایی که پرنده و حیوان خونگی دارن میفهمن من چی میگم 

💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪

اخی زن بود یا مرد،؟؟😔😔😔

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم

منم روحیه حساسی دارم حیوونام میمیرن افسرده میشم

سخته ولی خب تا ابد که موندنی نیستن حتی ادمها چه برسه به حیوون

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اخی زن بود یا مرد،؟؟😔😔😔

نر بود 😔😔 خودشم اینقدر به من وابسته بود که حد نداشت😭

تنت سالم باشه

یه مرغ عشق دیگ جایگزین کن...

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
نر بود 😔😔 خودشم اینقدر به من وابسته بود که حد نداشت😭

بیچاره  جفتش امشب تنهاست خدا بیامورزدش ناراحت نباش بازم‌میخری 😔😔😔

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
الهی عزیزم منم روحیه حساسی دارم حیوونام میمیرن افسرده میشم سخته ولی خب تا ابد که موندنی نیستن حتی ...

آره عزیزم درست میگی خیلی سخته 

تنت سالم باشه یه مرغ عشق دیگ جایگزین کن...

دارم ولی من به این شدید وابسته بودم هفت سال بود داشتمش 😔😔

منم یه مرغ عشق داشتم دستی بود خیلییی از بچگی ۶ سال داشتمش مرد خودم خاکش کردم 💔😭

دقیقا منم ۷سال داشتمش قبل اینکه بچه برادرم به دنیا بیاد امروز با دستای خودم خاکش کردم انگار قلبم ریش ریش میشد 

بیچاره  جفتش امشب تنهاست خدا بیامورزدش ناراحت نباش بازم‌میخری 😔😔😔

ممنونم عزیزم ..جفتشو تازگیا خریدم ..خودش پیر بود ۷سالش بود ولی یه نر دیگه هم دارم تنها نیستش

چقدر غمگین امیدوارم زودتر آروم شی من یه سره داشتم به مدت چهار سال بعد شب آخر حالش بد بود نمی تونست تکون بخوره گذاشتمش تو ی شال آبی بغل خودم و آروم نوازشش کردم صبح پاشدم دیدم دیگه مرده توی باغچه رو بروی خونمون کنار درختی که تازه کاشته بودیم خاکش کردیم خیلی دردناک بود هنوز اون شال آبی رو نشستم و استفاده نمیکنم درکت میکنم 

ی بار دیگه هم بچه بودم یه مرغ مینا داشتم مدرسه که تموم شد دوستم گفت بیا بازی گفتم نه مینا منتظرمه رفتم خونه مامانم گفت فرار کرده هی من گفتم چرا مراقب نشدی آخر جنازشو آورد معلوم شد فرار نکرده بود الکی به من گفته بود کشتم خودمو انقدر گریه کردم آخه خیلی با ذوق برگشته بودم خونه تا ببینمش 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون