2777
2789
عنوان

باردارم فردا معاینه دارم

205 بازدید | 30 پست

ترشح دیدم شک دارم عفونته یا نه. تو ماه پنجم.. فردا نوبت دارم برا معاینه از استرس دارم میمیرم اگه عفونت باشه چکارم میکنن بچم اسیب نمیبینه یا ندیده؟ 

بقایای هماتومم دارم بخدا فک کنم قلبم داره وایمیسته

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
هچی من دارم قرص واژن داد

من بارداااااارم 😭😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ۱۸ هفتگی بخاطر سرکلاژ عفونت دارم قرص و کرم استفاده میکنم. الحمدلله مشکلی پیش نیومده تا الان.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
منم باردارم 

جدی ؟ به سلامتی چندوقتته؟

ترشحاتت چجوری بود مگه

قرار نیست بکشدت ک عزیزم معاینه میکنه قرص میده خوب میشی

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
من از ۱۸ هفتگی بخاطر سرکلاژ عفونت دارم قرص و کرم استفاده میکنم. الحمدلله مشکلی پیش نیومده تا الان.

انشاالله خوبه خوب شی

باردار هاروكه معاينه نميكنن 

خب نگاهش کنه شاید

کلا از اول عفونت داشتم قرص واژن داد دگ ندارم در اون صورت هفته ۲۴

انشاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

انشاالله خوبه خوب شی

ممنونم عزیزم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
عزيزم بعضي ترشح ها توبارداري طبيعه بدون بو خارش سوزش ورنگ باشه طبيعيه

رنگ داره گاهی رقیق رنگ روغن باید ببخشید.

گاهی لیمویی