2777
2789
عنوان

ی حس ششمی بیاد

111 بازدید | 19 پست

بپرسم جواب دادن بلدی؟🤣🤣

من ریخته ام در رگ تو شیره جان , هی چرخ بزن در من و دل را بتکان , این هم نفسی چه حس و حالی دارد , در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زر زده هرکی بگه حس ششمی هستم

ناموسا👍🏽👍🏽

همش خرافاته

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

اصن میخاسم بدونم اینا ک تاپیک میزنن حس ششمی ویسری میرن سوال میپرسنو اونام جوا میدن اصن راسته؟اصن رو چ حساب جواب میدنو میگن ما حس ششمی هسیم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان , هی چرخ بزن در من و دل را بتکان , این هم نفسی چه حس و حالی دارد , در پیکر من دو قلب دارد ضربان

من کی حامله میشم

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
اسفند

وووییی ینی میشه؟

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕