2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 19 پست
چندماهگی چاردست وپا رعت؟ ببخشید سوال میکنما..دختر من۴ماهشه هنوز هیچ کاری نمیکنه

۸ ماهگی چهار دست و پا رفت سینه خیز نرفت ولی 

شش ماهش بود گذاشتم زمین قشنگ نشست بدون کمک و بالش 

۸ ماهگی چهار دست و پا رفت سینه خیز نرفت ولی  شش ماهش بود گذاشتم زمین قشنگ نشست بدون کمک و بالش ...

انشاا... دختر من تنبل نباشه..الان ۴ماهشه فعلا ک هیچ کاری نمیکنه..انشاا... دوسه ماه دیگه ببینم چطور میشه..عجله دارم😅

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشاا... دختر من تنبل نباشه..الان ۴ماهشه فعلا ک هیچ کاری نمیکنه..انشاا... دوسه ماه دیگه ببینم چطور م ...

اصلا عجله نکن به وقتش انقدر بدو بدو کنه شلوغ کنه کلافه شی به هیچ عنوان نه بهش فشار بیار نه مقایسه کن هر کسی یه جوره پسر من ده ماهگی ۱۳ کلمه رو میگفت یک سال و نیم جمله میگفت و کامل حرف میزد اما تا ۱۵ ماهگی دندون درنیاورد 

اصلا عجله نکن به وقتش انقدر بدو بدو کنه شلوغ کنه کلافه شی به هیچ عنوان نه بهش فشار بیار نه مقایسه کن ...

آره هربچه ای یه جوره..چون بچه اولمه یکم عجله دارم..ممنون عزیزم جواب دادی😘

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز