2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم.پولشوندارم

مشاوره ی دکتر هلاکوییُ میتونی رایگان گوش بدی از اینستا یا تلگرامش

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
شماکتابی سراغ داری معرفی کنی بهم

عااا راستش ن نمی شناسم کتابایی ک من می خوانم تو این موضوعاتی ک شما می خوای نیس

ولی در کل حتی تو نت هم سرچ کنی می تونی راهکار هایی رو راجع ب این مشکلاتت پیدا کنی

ولی چیزی ک مهمه اینکه هر جور شده خودت خودتو باور داشته باشی و با تمرین زیاد و کتاب خواندن و تو جمع حرف زدن اعتماد به نفست رو ب دست بیاری

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]

منم

لیشتر با فامیل با غریبه ها اینطور نیستم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

چن سالته ؟؟منم یه سنی جلوبقیه حس میکردم کم میارم یااوناخیلی ازمن سرتروباکلاس ترم تاااباهمون آدماواس یه مدت خیییلی نزدیک بودیم وبععدفهمیدم چقددرهمه چی ظاهریه واوناحتی ازمن چیزی یادمیگرفتن وتعریف میکردن میخام بگم که همروخرفرض کن 😃😂 واقعا هیچکی ازتوبهتربالاترنیس همه عین همیم حرفتوبزن کیفتوبکن زندگی روساده بگیر یبارفرصت زندگی داری اونم بخای مدام خودتوسرزنش کنی وبدت بیادکه واقعادرحق خودت ظلم میکنی فدات شم ندیده دوست دارم 😘

عااا راستش ن نمی شناسم کتابایی ک من می خوانم تو این موضوعاتی ک شما می خوای نیس ولی در کل حتی تو نت ...

ازروابط اجتمائی بدم میاد .چون توجمع هیچ حرفی برای گفتن ندارم😔