2777
2789
عنوان

قد کودک5ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3759 بازدید | 155 پست
الان باید قدش حداقل 110باشه

مطمینی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بچهای امروزی نمیدونم‌چرا در برابر رشد مقاومت میکنن🤨🤨

چون کبد و کلیه و قلبشون به خاطر تغذیه و اب و هوا و...اینها ضعیف عمل میکنه

حالا شما روزی 100 تا قرص کلسیم بده

جذب نمیشه

اینو یه دکتر به من گفت

همه در به در مکمل هستن ولی نمیدونن مشکل جای دیگه اس

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازمایش بده ببین d3 پایینه یا ن اگ پایین بود امپول d3دکتر تجویز بکنه بزنی خیلی خوبه استخون میترکونه پسر منم ۳ سالش تموم شده ۱ ماهه قدش ۱۰۳ ولی احساس میکنم هم سالاش بلندترم توشون هست

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

عزیزم ویتا زبنک بده تاثیرشو میبینی پسر منم کوتاه بود ویتا زینک دادم البته شیر دولیوان هم میخوره هرروز

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
الان باید قدش حداقل 110باشه

تو این یکسال اصلا رشد قدی نداشته؟ هر بچه ای طبق نمودارشه 

نمیشه که سال پیش ۹۵تا بوده یهو بشه ۱۱۰ تا

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
من توی 7 سالگی قدم 100 بود  الان 20 قدم 150  150 برای دختر خوبه

من۱۵۵ هستم و خیلی کوتاهم عزیزم  ۱۵۰ کجاش خوبه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ماساژ کف پا موثره؟

منم اینجا شنیدم خانومه میگفت بچه بودیم مامانم فلک میکرده یا ماساژ میداده روی قد تاثیر گذاشته بلند شدم واینا.

انگار ضربه کف پا هورمون قدو تحریک میکنه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
من توی 7 سالگی قدم 100 بود  الان 20 قدم 150  150 برای دختر خوبه

کی گفته خوبه؟؟؟؟؟منم تقریبا مث تو ام بنظرم قدمون کوتاهه🤦

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
پسرمن دقیقا چهارماه دیگه میشه چهارسالش الان سه سال و هشت ماهشه نرمال الان قدش چندباشه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر من سه سال و ۱ ماهشه ۱۰۳

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
ازمایش بده ببین d3 پایینه یا ن اگ پایین بود امپول d3دکتر تجویز بکنه بزنی خیلی خوبه استخون میترکونه پ ...

ن نرماله پسر منم ۳ سال ۷ ماه هست قدش 1۰۳ هست خوبخ قدش پسرم با شربت قد کشید شد 1۰۳ 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792