من یه دختر دارم اخساس میکنم هیچ کسی نمیتونه جای اونو برام بگیره انکار کل قلبمو فقط اون تسخیر کرده حالا احساس مادرا نسبت به بچه ی دومشون چجوریه مثل اولی هست یا نه؟؟؟!!!
اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
منم مثل شما فکر میکردم ولی دختر دومم که اومد یه حسی تو وجودم تزریق کرده نمیدونم چه جور بیان کنم حتی بچه سومم که اومد نتونست مثل اون حسو بهم بده..همشونو به یه اندازه دوس دارم ولی بچه دوم یه جورایی فرق داره انگار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دومی که میاد احساس میکنی چقدر عشق به دوتاشون یکجوره.من یه پسر ۲سالو نیم و یک دختر ۶ ماهه دارم قبل از به دنیا آمدن دخترم همین حس را داشتم ولی الان عاااااااشق دوتاشونم
ولی یه جوری جاتو توی دلش باز می کنه که میگی من بودم میگفتم هیچی اولی نمیشه؟
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره