2777
2789
خب دقیقا مشکل همینجاست دلیل اینکه فکر میکنی هیچ چیز دیگه لذت بخش نیست چیه؟ وقتی میگی دیگه لذت بخش ن ...

اره قبلا بود چون فکر میکردم میرسم بهش تلاش میکردم 

ولی وقتی به جایی میرسی میبینی  به اون آرزو هات نمیرسی 

البته این آرزو ها رو میزاشتم که دل گرم به زندگی بشم وگرنه تو نو اوایل نو جوانی کلا از زندگی نا اومید بودم ولی میگفتم میشه درست کرد ولی تلاش کردم نشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره قبلا بود چون فکر میکردم میرسم بهش تلاش میکردم  ولی وقتی به جایی میرسی میبینی  به اون ...

خب آرزوت چی بود؟ کنکور؟ دانشگاه؟ دخترک همسایه😅😉؟

میتونم بگم بدترین حس دنیا نرسیدن به آرزوها و آینده اییه که تصورش میکردی خیلی سخته شرایطیو بپذیری که اصلا دوسش نداری 

خوشبخت هرآنکه خر آمد الاغ رفت:/
خب دقیقا مشکل همینجاست دلیل اینکه فکر میکنی هیچ چیز دیگه لذت بخش نیست چیه؟ وقتی میگی دیگه لذت بخش ن ...

وقتی از اول گوشه گیر باشی عادت میکنی بعد تو چهره همه متوجه میشن ضعف داری دوستات محدود میشن بعد مددتی بازم کم تر 

وقتی از بچگی نه سلامت روح باش نه جسم آخرش بهتر از این نمیشه

خب آرزوت چی بود؟ کنکور؟ دانشگاه؟ دخترک همسایه😅😉؟ میتونم بگم بدترین حس دنیا نرسیدن به آرزوها و آین ...

کنکور دانشگاه درس نبود دختر همسایه نبود 

ولی چون زندگی جالبی نداشتم تشکیل خانواده مهم ترین بود داشتن بچه که بتونم بچگی هایی که خودم نکردم باهاش بکنم کلا وقتی این باشه مجبوری تلاش برای ادامه زندگی کنی وقتی از اینم نا اومید بشی دیگه کار تموم 

وقتی از اول گوشه گیر باشی عادت میکنی بعد تو چهره همه متوجه میشن ضعف داری دوستات محدود میشن بعد مددتی ...

خب سلامت روح  بخش اعظمیش دست خود آدمه

آدما وقتی بزرگتر میشن دوستاشون محدود میشه این طبیعیه 

سلامت جسم هم همینطور مگر نقص مادر زادی باشه و بیماری ناعلاج که نشه کاریش کرد و جزئی از تقدیر انسان باشه

خب سلامت روح  بخش اعظمیش دست خود آدمه آدما وقتی بزرگتر میشن دوستاشون محدود میشه این طبیعیه&nbs ...

خوب برای من دقیقا مورد مادر زادی هست ولی یکی دو تا نیست هر سال رفتم برای جراحی متوجه شدم جای دیگه هم مورد داره 

همیشه باهاشون کنار اومدم ولی الان دیگه برام سخت شده 

کنکور دانشگاه درس نبود دختر همسایه نبود  ولی چون زندگی جالبی نداشتم تشکیل خانواده مهم ترین بود ...

خب فکر نمیکنی که برای داشتن خانواده و پدر شدن اول باید امید داشته باشی و قدرت روحیه خوبی برخوردار باشی؟

باید فکرای الکیو کنار گذاشت چون با چن بار خودکشی و دائم به این فکر کردن که چرا نمیشه دردی دوا نمیشه 

چقد تلاش کردی برای رسیدن به خواستت؟ اثن اقدام کردی؟

ربطش ندی به مشکلات اقتصادی که الان تقریبا تمام مردم باهاش دست به گریبانن

خوب برای من دقیقا مورد مادر زادی هست ولی یکی دو تا نیست هر سال رفتم برای جراحی متوجه شدم جای دیگه هم ...

میتونم بپرسم چیه؟

اگر مایلی و دوست داری راجبش حرف بزنی

خب فکر نمیکنی که برای داشتن خانواده و پدر شدن اول باید امید داشته باشی و قدرت روحیه خوبی برخوردار با ...

به اندازه ای تلاش کردم که بیشتر از توانم بوده کلا از بچگی زیاد خواه نبودم مشکل مالی حل میشه ولی مشکلات عاطفی مشکلات روحی 

لطمه های کودکی گاهی همیشه جاش باقی میمونه 

عاشق شدی احتمالا🧐

خواستم بشم ولی چون میدونستم تو اون شرایط بی فایده هست دست نگه داشتم چون من کسی نبودم دل به بندم بدون هیچ فکری 

چون بدون فکر عاشق شد ممکنه شکست بخوری من اون لحظه ها توان این رو نداشتم بعد یک مددت آشنایی بخوایم جدا شیم

خواستم بشم ولی چون میدونستم تو اون شرایط بی فایده هست دست نگه داشتم چون من کسی نبودم دل به بندم بدون ...

درسته پس به عنوان یه مرد زیادی احساساتی هستی

داروهم مصرف میکنی؟

زنده ای هنوز؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰