2789
عنوان

خیلی گریه کردم

205 بازدید | 25 پست

یکی از دانش اموزام همه ی امتحاناتشو خیلی خوب شد اما ریاضی رو خوب اوورد ولی من نمیدونستم چقدر سختی کشیده بود اونروز برای اینکه برای امتحان بخونه با یه خوب توی کارنامش هم فرصت رفتن به مدرسه نمونه رو از دست داد و هم فرصت شاگرد اول شدن این چند روز دوباره یه امتحان گرفتم سطحش بالا بود و خیلی خوب گرفت اما بعد از اینکه کارنامشونو دادیم اینطور شد امروز هم مادرش اومد فهمیدم چقدر سختی میکشه تو خونشون خیلی ناراحت شدم بغضم گرفت که چرا بخاطر یه خوب توی کارنامش بخاد غصه بخوره اومدم خونه با مدیر حرف زدم سایت رو درست کرد که تغییرش بدم خیلی خوبش کنم اما خیلی ناراحتم هنوز بغض خفم کرده کاش هیچ وقت اولش اون کارنامرو بهش نمیدادم تغییرش میدادم از اول 💔

چه خوش قلب❤️

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ولی مهم اینه درستش کردیبخدا ک کاش همه دبیرای ما اینطوری با شرف بودناتفاقا دمت گرم

❤️فداتشم ....اگر درستش نمیکردم داغون میشدم خودمو میشناسم اول به مدیر گفتم گفت نمیشه رفتم سر کلاس دیدمش گریم گرفت چون خیلی مهربونه و با ادبه

❤️فداتشم ....اگر درستش نمیکردم داغون میشدم خودمو میشناسم اول به مدیر گفتم گفت نمیشه رفتم سر کلاس دید ...

نه واقعا افتخار میکنم بهتون

اصلا ناراحتی نداره خوشحال باشید چون الان دل اونم شاد کردید