2777
2789
عنوان

خواب ماهی

225 بازدید | 6 پست

بچه ها چطورید؟

من تازه باردار شدم و دیشب خواب دیدم که برادر شوهرم تو خواب هی اسرار میکنه برات ماهی بخرم و من هم میگم نه نمیخواد! یعنی هی از اون اسرار از من انکار!

میتونید کمکم کنید تابیرش چی میشه؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
ماهی خیر و برکته

شنیدم میگن پسره واسه باردار

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شنیدم میگن پسره واسه باردار

بارداری رو نمیدونم اما در کل تعبیرش خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ماهی پسره  من هم مادرم هم مادرشوهرم سر بارداری من خواب ماهی دیده بودن که میگن تعبیرش پسره

ولی من تو خواب ماهی ندیدما قشنگ بخون برادرشوهرم هی میگفت ماهی بخرم برات منم قبول نمیکردم میشه به این معنی باشه که بچم پسر نیست؟ چون رد کردم

ولی من تو خواب ماهی ندیدما قشنگ بخون برادرشوهرم هی میگفت ماهی بخرم برات منم قبول نمیکردم میشه به این ...

نمیدونم .

برای خودم مادرشوهرم میگفت خواب دیدم یه ماهی سرو ته تکیه داده بود به یه درخت که ماه هشتم به من گفتن بجه به جای اینکه به پهلو خوابیده باشه تو شکم نشسته که حتما باید زودتر سزارین بشی بعد مادرشوهرم گفت پس این بود تعبیر خواب من

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز