2777
2789
عنوان

خواب ماهی

218 بازدید | 6 پست

بچه ها چطورید؟

من تازه باردار شدم و دیشب خواب دیدم که برادر شوهرم تو خواب هی اسرار میکنه برات ماهی بخرم و من هم میگم نه نمیخواد! یعنی هی از اون اسرار از من انکار!

میتونید کمکم کنید تابیرش چی میشه؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
ماهی خیر و برکته

شنیدم میگن پسره واسه باردار

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شنیدم میگن پسره واسه باردار

بارداری رو نمیدونم اما در کل تعبیرش خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ماهی پسره  من هم مادرم هم مادرشوهرم سر بارداری من خواب ماهی دیده بودن که میگن تعبیرش پسره

ولی من تو خواب ماهی ندیدما قشنگ بخون برادرشوهرم هی میگفت ماهی بخرم برات منم قبول نمیکردم میشه به این معنی باشه که بچم پسر نیست؟ چون رد کردم

ولی من تو خواب ماهی ندیدما قشنگ بخون برادرشوهرم هی میگفت ماهی بخرم برات منم قبول نمیکردم میشه به این ...

نمیدونم .

برای خودم مادرشوهرم میگفت خواب دیدم یه ماهی سرو ته تکیه داده بود به یه درخت که ماه هشتم به من گفتن بجه به جای اینکه به پهلو خوابیده باشه تو شکم نشسته که حتما باید زودتر سزارین بشی بعد مادرشوهرم گفت پس این بود تعبیر خواب من