من تازه باردار شدم و دیشب خواب دیدم که برادر شوهرم تو خواب هی اسرار میکنه برات ماهی بخرم و من هم میگم نه نمیخواد! یعنی هی از اون اسرار از من انکار!
میتونید کمکم کنید تابیرش چی میشه؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
ماهی پسره من هم مادرم هم مادرشوهرم سر بارداری من خواب ماهی دیده بودن که میگن تعبیرش پسره
ولی من تو خواب ماهی ندیدما قشنگ بخون برادرشوهرم هی میگفت ماهی بخرم برات منم قبول نمیکردم میشه به این معنی باشه که بچم پسر نیست؟ چون رد کردم
ولی من تو خواب ماهی ندیدما قشنگ بخون برادرشوهرم هی میگفت ماهی بخرم برات منم قبول نمیکردم میشه به این ...
نمیدونم .
برای خودم مادرشوهرم میگفت خواب دیدم یه ماهی سرو ته تکیه داده بود به یه درخت که ماه هشتم به من گفتن بجه به جای اینکه به پهلو خوابیده باشه تو شکم نشسته که حتما باید زودتر سزارین بشی بعد مادرشوهرم گفت پس این بود تعبیر خواب من