2777
2789
عنوان

درد زایمان

112 بازدید | 13 پست

خانوما من امروز ساعت ده ترشح خونی ازم خارج شد و تا همین الان هر ترشحی ازم خارج میشه درد ملایم پریودی هم داشتم ترشحاتم کاملا خونیه و از نوار بهداشتی استفاده میکنم ظهر ساعت 12،معاینه شدم گفتن دهانه رحمم کاملا نرمه ولی بسته است ان اس تی و سونو گرفتن چون حرکات بچه خوب بود بستری نکردن گفتن برو دردات شروع شد بیا دلیل خونریزی رو هم نفهمیدم چیه چون کیسه آبمم سالم بود چند ساعتی هست دردام شدیدتر شده یدفعه درد زیادی تو کمرم میپیچه زیر شکمم تیر میکشه تو لگنم و واژنم احساس فشار میکنم تو کمرمم فشار زیادی هست بعد قطع دوباره شروع میشه منتهی زمان دقیق بین دردارو نمیتونم تشخیص بدم چون دردم کامل قطع نمیشه وسطاش هی تیر میکشه زیر شکم و کمرم اینا نشونه های زایمانه چقدر طول میکشه زایمانم شروه بشه یا ن درد کاذبه؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم اصن😟ولی ترسیدم ایشالله ب سلامتی نینیتونو بغل کنین

ممنونم همه فکرنی نی میشن اخرشم هیشکی نگران حال مادرنمیشه☹😂ایشالامتاهلی خودت ولی اگه عین من ازتمپول میترسی همون اول متاهلی بدبختیوداری تایه ماه😑

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
ممنونم همه فکرنی نی میشن اخرشم هیشکی نگران حال مادرنمیشه☹😂ایشالامتاهلی خودت ولی اگه عین من ازتمپول ...

عزیزممم 😂مواظب خودتم باش 

چرا تا یه ماه بدبختی؟ 😢

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️
عزیزممم 😂مواظب خودتم باش  چرا تا یه ماه بدبختی؟ 😢

نمیدونم بازش نمیکنم مسعله روولی هرکی هم فرق داره براش خب طول میکشه تاعادت کنه ادم.زایمان دیگه چنوبرابراون میگن بدترخوف ورداشتم انصافا همون فعلاکیف مجرویتوکن😂👍

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️