2777
2789
عنوان

دوران کرونا

84 بازدید | 8 پست

یکی از سخت ترین دوران زندگیم همین امسال بود . پارسال ۳۰ اسفند وقتیکه از مدرسه برگشتم اخبار گفت دو نفر توی قم مبتلا شدن و تعطیل شدیم .هیچوقت باورم نمیشد یکسال تعطیل بشیم فکر میکردم نهایت تا تابستون خوب میشه .خیلی ماه اول تا قبل عید خوشحال بودم ولی الان یکساله مبتلا به افسردگی شدید شدم .یکساله توی خونه نشستم و هیچکس رو ندیدم چون شهر دیگه هستن اقواممون وکسی رو نداریم . توی این مدت چیزی که ناراحت ترم میکرد اینکه فکر میکردم مردم دارن عشق وحال میکنن وفقط من خونه ام . درست فکر میکنم بنظرتون ؟؟؟ شماها همش بیرونید یا توخونه ؟؟؟؟؟ برام از دوران کروناتون بنویسید و امشب شب وفات خانم ام البنین هست لطفا واسم دعا کنید 🌹🌹🌹 خیر ببینید ❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا منو شوهزمم بزای خریدای ضروری فقط بیرونیم

سلام به دنسر سایت .راستی تواین مدتی که تو خونه بودم تونستم انواع رقصو یاد بگیرم وهیچوقت رقص بلد نبودم .کلا عاشق رقصم ❤❤❤❤❤

سلام به دنسر سایت .راستی تواین مدتی که تو خونه بودم تونستم انواع رقصو یاد بگیرم وهیچوقت رقص بلد نبود ...

عالیه تو یوتوب سرچ کنی کلی ویدیو خوب برات میاره روحیتم خوب میکنه من هر روز میرقصم یه اتاق دارم آینه زدم اتاق رقصه 

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤

ماهم جایی نرفتیم حتی خونه پدر ومادر خودم ومادر شوهرم چون همسرم بیماری خاص داره واگه کرونا بگیره خیلی خطرناکه ولی فامیلا همیشه خونه مادر شوهرم جمعند و ما مجبوریم رعایت کنیم...مادرو پدرمو با فاصله توی حیاط میبینم.....