2789
عنوان

بیایید کمک

88 بازدید | 4 پست

بچه ها با مرد ۳۲ساله ای ک نمیشه باهاش صحبت کرد بی مسعولیته رفیق بازه شبا دیر میاد خونه تا صبح بیداره صبحم میخابع تا غروب باید چیکار کرد...شغلشم سوپرمارکت ک با پسرخالش شریکه پسرخالشم وایمیسته 

اين مورد خيلي خاصه به مرحله ي برون فكني رسيده 

مامانم تا پسر مثبت ميبينه ميگه وايستا اين مستقل بشه تازه شروع ميكنه دوست و رفيق و شيطونياشو 

اگر مشكل مالي و اعتياد و دست كتك نداره 

طلاق جايز نيست 

سر خودتو گرم كن تا ببينيم هيجاناتش تا كجا پيش ميره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دعا برای بدبینی و سربراه کردن شوهر

دعا برای بدبینی و سربراه کردن شوهر اگر شوهر از زوجه خود ناراضی وروگردان بود وبه دیگران خیال فاسد می کرد این دعا را برآب خوانده و داخل طعام کند و به شوهر بخوراند.به قدرت کامله حق تعالی به کمال محبت یوسف و زلیخا می رسد. و اگر کسی را بسته باشند بر گلاب و نبات بخواند  وآن شخص رابخورانند به فرمان خدای عز وجل گشاده گردد:

لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَاعَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُوفٌ رَحِیمٌ ط(توبه۱۲۸)  فَقُلْنَا لَهُمْ کُونُوا قِرَدَةً خَاسِئِینَ ط(بقره ۱۵۶) إِنَّا لِلّهِ وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ ط (بقره ۶۵) وَمِنَ النَّاسِ مَن یَتَّخِدُ مِنْ دُونِ اللّهِ أَنْدَاداً یُحِبُّونَهُمْ کَحُبِّ اللّهِ وَالَّذِینَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبَّاً لِلَّهِ وَلَوْ یَرَى الَّذِینَ ظَلَمُوا إِذْ یَرَوْنَ الْعَذَابَ أَنَّ الْقُوَّةَ لِلّهِ جَمِیعاً وَأَنَّ اللّهَ شَدِیدُ الْعَذَابِ ط (۱۶۵) رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هذَا بَاطِلاً سُبْحَانَکَ  ط (نساء۱۹۱) قُل سِیرُوا فِی الْأَرْضِ ثُمَّ انظُرُوا کَیْفَ کَانَ عَاقِبَةُ الْمُکَذِّبِینَ ط  (انعام۱۱) وَتِلْکَ حُجَّتُنَا آتَیْنَاهَا إِبْرَاهِیمَ عَلَى‏ قَوْمِهِ نَرْفَعُ دَرَجَاتٍ مَن نَشَاءُ ط(انعام۸۳) وَأُلْقِیَ الْسَّحَرَةُ سَاجِدِینَ ط(اعراف۱۲۰) إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ إِذَا ذُکِرَ اللّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَإِذَا تُلِیَتْ عَلَیْهِمْ آیَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِیمَاناً وَعَلى ‏ رَبِّهِمْ یَتَوَکَّلُونَ لا الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلاَةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنْفِقُونَ ط أُوْلئِکَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقّاً لَهُمْ دَرَجَاتٌ عِندَ رَبِّهِمْ وَمَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ کَرِیمٌ ط(انفال۴) إِنَّ رَبَّکَ عَلِیمٌ حَکِیمٌ ط(یوسف۶) وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقاً ط وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إِلَّا خَسَاراً ط(اسراء۸۲) قُلْ کَفَى بِاللَّهِ شَهِیداً بَیْنِی وَبَیْنَکُمْ ط(رعد۴۳)  قُلْ هَلْ نُنَبِّئُکُم بِالْأَخْسَرِینَ أَعْمَالاً ط الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ ط(مریم۱۰۳) قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ یُوحَى‏ إِلَی أَنَّمَا إِلهُکُمْ إِلهٌ وَاحِدٌ ط (کهف۱۱۰) مَن یَکْلَؤُکُم بِالَّلیْلِ وَالنَّهَار ط(انبیاء۴۲) قُلْنَا یَانَارُ کُونِی بَرْداً وَسَلاَماً عَلَى‏ إِبْرَاهِیمَ ج وَأَرَادُوا بِهِ کَیْداً فَجَعَلْنَاهُمُ الْأَخْسَرِینَ ط(انبیاء۷۰)
دوس دارم طلاق بگیرم ولی ما خانواده ضعیفی هستیم بابام همش میگه درو همسایه چی میگن فامیلا چی میگن....ه ...

ول كن طلاقو تورو خدا بانو 

اگرخسيسه هاي اذيت كن و آزار دهنده نداره تو هم خودتو به يه حرفه گرم كن يه مدت شايد فرصتاي شغلي و اجتماعي خوبي پيدا كردي كه اصلا نياز به نظر خانوادت نداشته باشي