2821
2789
عنوان

پیکر تراشی

58 بازدید | 9 پست

سلام خانوما.. کسی اینجا پیکر تراشی انجام داده؟ 

چ جوریه عملش؟ خیلی درد داره؟ هزینشم اگر میدونید بگین.. 

الان 35 روزه زایمان کردم کی میتونم این عملو انجام بدم؟ 

خطر مرگ داره ها

آدم آبم میخوره ممکنه بپره گلوش بکشش سزارین سخت تر از این جراحیه جراحی بینی که نگم چقدر خطراتش بالاست هر عملی مخاطرات خودشو دارع

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عمل سختیه بیهوشی طولانی داره دوره نقاهتش سخته چون زخمها (به اندازه یک سوراخ هستن) بخیه نخوردن و خودشون باید جوش بخورن وبسته بشن چند روز اول خیلی سخته

دلت آرام و راهت عشق باشد🤲🏻✨

به نظر من ورزش کن...با ورزش اندامتو ورزیده کن...برا روحیه خودت هم بهتره...

چن تا آشنای ما انجام دادن...راضی نبودن گفتن سخته...یکیش که میگف راحت نمیتونم  بشینم 

و خیلی هم خطرناکه...یکی از همشهری های دوست خاهرم دکتر بودن خودشون..متأسفانه فوت شد دور از جان

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

چه کاریه مگه چند کیلویی 

این عمل ها همه واسه تجارت و پول دراوردن دکترهاست 

مگه یکی بالای ۲۰۰ باشه از این عمل ها بکنه 

زیر ۱۰۰ حتی تا ۱۵۰ هم به نظرم احمقانه است 

با ورزش و رژیم درست و حسابی و ذهن آروم به وزن ایده آل میرسی بعدشم هیکل هر کسی یه طور اینکه بری زیر تیغ جراح بدنت رو دست کاری کنن به چه درد میخوره

به نظر من ورزش کن...با ورزش اندامتو ورزیده کن...برا روحیه خودت هم بهتره... چن تا آشنای ما انجام داد ...

دکتر نوری رو میگی؟اگر اون بنده خدا رو.میگی که اون ابدو نکرد اون ساکشن کرد آمبولی کرد فوت شد 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
دکتر نوری رو میگی؟اگر اون بنده خدا رو.میگی که اون ابدو نکرد اون ساکشن کرد آمبولی کرد فوت شد 

.

نمیشناسمشون اینی که شما میگی...این که میگم.آشنای دوست خاهرم بودن...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
آدم آبم میخوره ممکنه بپره گلوش بکشش سزارین سخت تر از این جراحیه جراحی بینی که نگم چقدر خطراتش بالاست ...

چون از اطرافیان دونفر مردن گفتم

ریسکش خیلی بالاست

بهتره ورزش کنه تا عمل

2790
2823
2791
2779
2792