2821
2789
من بارداری سختی داشتم ویار درد اما الان بازم دلم حاملگی میخواد خیلی دلم واسه اون روزا تنگ شده

من خدارو شکر اصلا انگار حامله نیستم فقط هفته هفتم ترشح خونی دیدم گفت هماتوم شیاف مصرف میکنم فقط همونم شد

الهییی خوش بحالت خدا چ هدیه ای باهم داده 

عزیز دلم🤗💋

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۹ هفته

بزار یه حرف خواهرانه بهت بزنم هیچ وقت این روزاتو بخاطر دختر یا پسر بودن خراب نکن به خودت استرس وارد نکن منم کلی خودمو ناراحت کردم که جنسیت چی باشه شوهرم نظری نداشت الان که دخترم بدنیا امده همه عاشقش شدیم جونمه ولی حیف که بارداری رو واسه خودم زهر مار کردم بخاطز همون میخوام دوبارخ برگردک به اون روزامو جبران کنم

ربطی نداره من سر بارداری هام ویار نداشتم اولیم دختر الانم پسره

شما زایمانتون کیه؟ طبیعی هستین؟ بارداریت ن به خواست خودتون بود؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
شما زایمانتون کیه؟ طبیعی هستین؟ بارداریت ن به خواست خودتون بود؟ 

انشاءالله حدودای ۲۰ بهمن

بله به امید خدا طبیعیه

خدا خواسته بود عزیزم

چه طور گلم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشاءالله حدودای ۲۰ بهمن بله به امید خدا طبیعیه خدا خواسته بود عزیزم چه طور گلم؟

بسلامتی عزیزم  ان شاءالله سلامت دنیا بیاد موقع زایمان واسه من دل شکسته ام دعا کن 

انشاءالله حدودای ۲۰ بهمن بله به امید خدا طبیعیه خدا خواسته بود عزیزم چه طور گلم؟

چون دیدم سن دخترت کمه گفتم شاید خداخواسته باشه مثل ني نی من😂😁

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بسلامتی عزیزم  ان شاءالله سلامت دنیا بیاد موقع زایمان واسه من دل شکسته ام دعا کن

سلامت باشی عزیزم

چشم یادم باشه حتما دعا میکنم گلم

چون دیدم سن دخترت کمه گفتم شاید خداخواسته باشه مثل ني نی من😂😁

ای جان خدا نی نی هاتونو حفظ کنه

بزرگه چند سالشه؟

دختر من دو سال و ۴ ماهش البته ما خودمون میخواستیم بهمن ینی این ماه اقدام کنیم ولی خدا سورپرایزمون کرد و انشاءالله این ماه دومیمون دنیا میاد