2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا چه تستی اجی میشه بگی؟

تست جوش شیرین ک ادرارتو میریزی تو طرف یکبار مصرف دو ق جوش شیرین یا بکینگ پودر میریزی اگ کف کرد و صدا داد پسره اگ چیزی نشد دختره 

تست سوزن ادرار میکنی سوزنو میندا ی داخلش یک ساعت بمونه بعد اون ببین سوزن سالمه یا زنگ زده اگ سالم بود پسر اگ لک لکی و زنگ زده بود دختر 

قبل حموم دور شکمتو متر کن بعدشم بلافاصله متر کن اگ بیشتر شده بود پسره من دور ناف متر کردم ی سانت اضافه شده بود ولی فک کنم ی کم پایین ترازناف باید اندازه میکردم 

تست کلم قرمز از وسط نصف کن بذار تو قابلمه اب سرد بریز بذار بجوشه بعد ده دقیقه ک خنک شد مقدار مساوی با ادرارت داخل ظرف شیشه ای یکبار مصرف بریز اگ صورتی یا قرمز شد پسر اگ بنفش و آبی شد دختر من اینو هنوز امتحان نکردم 

تست جدول چینی تو نت هست 

تست حلقه ک تو ی نخ میندازی بالای شکم نگه میداری بزنی نت میاد 

تست بوعلی سینا با سوزنم انجام میدن من حلقمو انداختم تو زنجیر دادم شوهرم بالای مچ دست چپم نگه داشت اگ خطی حرکت کنه پسره اگ دایره ای بچرخه دختره این تست میگن خیلی دقیقه باسوزنم میشه انجام داد نباید دستتو تکون بدی یا اولش حلقه رو از حرکت بندازی برا من اول خطی شد بعد ساکن شد بعد گرد چرخید هرچندتا بچه قرارباشه بیاری دقیقا بهت میگه 

اگ سونو قلب هم دادی ازرو اون با نظریه رمزی میشه تشخیص داد 

چقد تست گفتما🤣🤣🤣انشالله سالم بیاد تو بغلت 😍

البته از رو علائم و ویارتم شاید بتونی خودت تشخیص بدی  صبحا اگ حالت تهوع داری دختر اگ نداری پسر یا میل ب غذاها و ویارای بد اما همه اینا احتماله و برعکسشم شده نمیشه پس بهشون اعتماد کامل داشت

من اصلا حالت تهوع ندارم ،ویارم شوریه 

خواهش عزیزم 

منم ویار خاصی ندارم انشالله هرچیه سالم باشه اگ زیاد شکمت چربی نداشت۶ باشه سونو ان تی احتمالی جنسیتو بهت میگن من برام جنسیتش فرقی نداره اما خیلی ذوق دارم زود بدونم چیه حالا دگ نمیدونم تو ان تی فسقلی درست میمونه تا بتونن بدنشو ببینن یا نه 

میگن اگ دوازده هفته بگذره بری بهتره باز ببین دکترت چی میگه و اینکه پسر از دختر تشخیصش سریع تره البته اگ دکترت خوب و وارد باشها چون خیلیا اشتباه میگن😥