2777
2789
عنوان

آدم افاده ای

277 بازدید | 9 پست

یه دوست دارم خیلی افاده ای هست همش ناله می‌کنه و شکایت از زندگیش کافیه یه بار تو بگی فلان مشکل رو دارم و ناراحتم آنقدر از بالا نگات می‌کنه که انگار خداس و دایم نصیحت می‌کنه .بدبختی اینه که شرکتمون نیرو میخاست بهش گفتم اومد مصاحبه احتمالا بگیرنش اونوقت خودم قرار دادم تموم بشه فکر نکنم دیگه باهام ادامه بدن نگران افاده های بعدشم غلط کردم معرفیش کردم چیکارش کنم

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

من نمی‌فهمم با آدمی که آزارتون میده چرا رابطه دارین؟ 

بابا کاتش کن بره

نونتو میده یا آبتو؟ از چی میترسی که برای همیشه از زندگیت نمیندازیش بیرون

نذار هیچ کس حال روحی تو بد کنه

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببخشیدا اما سادگیت  مث خودمه اصلا فرقی با هم نداریم منم همین قد احمقم

فکر کن اومده بود مصاحبه رفته بود تو اتاق یکی از همکارام نشسته بود کلی پشتم حرف زده بود بهش گفتم به چه حقی راجع به من اینا رو گفتی من اگه مشکلی هم داشتم از کارم حتی ناراضی بودم یا استرس دارم اصلا نشون نمیدن طرف فکر می‌کنه توپ تکونم نمی‌ده بعد رفتی گفتی فلانی خیلی استرسیه .میگه چیز بدی نگفتم آخه واقعا من بهت لطف کردم گفتم نیرو میخان بیکاری دوست داری بیا تو نیومده باید بری پشت من با همکارم حرف بزنی

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
من نمی‌فهمم با آدمی که آزارتون میده چرا رابطه دارین؟  بابا کاتش کن بره نونتو میده یا آبتو؟ از ...

سالهاس باهاش دوستم .نمیدونم .بهش عادت کردم

زیرابشو بزن سعی کن خودتو دوباره تو سرکت قالبی کنی

بخدا باید یه راهی پیدا کنم .یه عذر خواهی هم نکرد پر رو 

[QUOTE=174506045]قطع ارتباط[/QUOTEامیدوارم هرگز این شغل نصیبش نشه