دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 عنوان نامزدم بهم گفت 458 بازدید | 25 پست گفت تو خیلی همیشه ساکتی😔چیکا کنم بچه ها انگار اصن حرف کم میارم برای گفتن، نمیتونم زیاد پرحرفی کنم و بگو بخند راه بندازم.بیاین بگین شما وقتی کنار نامزدتون یا همسرتون هستین چطوری سرگرمش میکنید و باهاش راجبه چیا حرف میزنید؟ خدای من همیشه یار و یاورم باش 1399/11/07 | 15:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7594 در مورد آینده حرف بزنید. در مورد اتفاقات روزمره حرف بزنید. در مورد آرزوهاتون حرف بزنید. در مورد مسائل اجتماعی اقتصادی و ... حرف بزنید. فقط خاله زنک نباشید.
گلریزم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1114 من که خیلی ساکتم ولی موقعی که یه اتفاق خوب برام افتاده باشه از صدتا پر حرف هم بیشتر حرف میزنم لایک نکن😬 خدایی که به شدت کافیست
پریزادبیکار1 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 2359 شاید فازتون یکی نیس من ادم کم حرفی ام ولی پیش عشقم اینقدر حرف واس گغتن پیدا میکردیم هردمون سامت بودیم ولی پیش هم پرحرف ترین بودیم جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!
dokhi_dep عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 765 اون خودش حرف میزنه منم جوابش میدم عین پیر زنا زیاد حرف میزنه گیر میده ولی یادش بخیر کات کردیم الان/:نمیدونم شایدم کات نکرده باشیم معلوم نیس/:از روز یکشنبه ازش خبر ندارم نه اون بهم پیم داده نه من/:ولی احتمالا کات میکنم باهاش/: مَرد اونِه که نَذاره تَرس از دست دادنِشو داشتِه باشی!🐾✨☘
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3798 پسرا معمولا دخترای شاد شیطونو دوست دارن که تعریف میکنه و میخنده .کنارش که هستی سر ب سرش بزار .باهاش شوخی کن . عشوه وناز واسش بیا....خلاصه یکم خلاقیت میخاد دیگه درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
mah_tabann عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 9729 من احروز بهم گفت از پشت ماسک انقدر حرف نزن بابا نمیشنوم😂 🌸🌸🌸
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 عین نامزد من توقع داره همش من حرف بزنم اون بشنوه خودش هیچی دقیقا، نامزد منم خودش پر حرف نیست. ولی دوست داره من حرف بزنم منم واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه خدای من همیشه یار و یاورم باش
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 منم مثل توام ساکت چیکار کنیم واقعا؟ خدای من همیشه یار و یاورم باش
dokhi_dep عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 765 من احروز بهم گفت از پشت ماسک انقدر حرف نزن بابا نمیشنوم😂 مگ یواش حرف میزدی یا گوشش سنگینه؟!😐😂با ماسکم شنیده میشه ک مَرد اونِه که نَذاره تَرس از دست دادنِشو داشتِه باشی!🐾✨☘
دلبر مدیر استارتر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 من احروز بهم گفت از پشت ماسک انقدر حرف نزن بابا نمیشنوم😂 😂😂 اخییی بیا بگو راجبه چیا حرف میزنی بیشتر؟ خدای من همیشه یار و یاورم باش