sabachagalo مدیر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 59 عنوان تیتر بتا | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 26 پست سلام دوستان من بعد ۵روز تاخیر تیور بتا دادم بتام۲۳۲.۲بود خیلی نگرانم توروخدا هرکی تجربه داره بگه عادیه یا نه من ۵سال چشم انتظار بودم گفت نیازی به تکرار ازمایش نیس صبا هستم وزن اولیه ۶۲.۳۰۰ وزن هدفم ۵۲ با گروه عزیزمون بامداد خمار شروع کردم تو گروه نارنجی باسرگروه عزیزم @سمیه۱۳۹۶ 1399/11/07 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ms1372 عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 2475 بیخیاله این سونو ها ک دقیق هم نیستن فقط ب مادر استرس میدن بخدا دو هفته س بهم گفتن دارم از استرس میمیرم لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
مامانی05 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 9282 اول راهی کلا بارداری استرسه بعدبتاقلب جنین بعدش غربالگری اول ودوم بعد زایمان بعدنوزادی ولی درکل شیرینه انشالله بسلامتی دنیابیاد میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏
sabachagalo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 59 نه خواهرپوچ نیست،واسه من ۵۵۰ بود شکرخدا رشد کرد قلبشم زد،الانم دمار از روزگارم دراورده از حالت تهوع عزیزمدچند روز بعد موعدت رفتی تیتر صبا هستم وزن اولیه ۶۲.۳۰۰ وزن هدفم ۵۲ با گروه عزیزمون بامداد خمار شروع کردم تو گروه نارنجی باسرگروه عزیزم @سمیه۱۳۹۶
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27918 جدی نگران نباش نکنه پوچ باشه؟ نه بابا جو نده الکی فکرای منفی رو بریز دور حیف این لحظه ها ک ب استرس بگذرهمبارک باشه عزیزمفقط ی سوال بی ربط الان چن کیلویی؟ لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مامانی05 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 9282 بخدا دو هفته س بهم گفتن دارم از استرس میمیرم نخ باباچرته نگران نشو این استرس سمه برات خداحواسش به همه نینی هاهست میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏
khoozbanoo6671 عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 4003 عزیزمدچند روز بعد موعدت رفتی تیتر حقیقت نمیدونم،ولی از درد سینه م فهمیدم باردارم،بعد بی بی زدم دوتا خط انداخت،چون شیش ماه قبلش سقط داشتم دیگه بیخیال حاملگی شده بودم
sabachagalo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 59 حقیقت نمیدونم،ولی از درد سینه م فهمیدم باردارم،بعد بی بی زدم دوتا خط انداخت،چون شیش ماه قبلش سقط داش ... اصلا نمیدونی چندروز از موعدت گذشته بود صبا هستم وزن اولیه ۶۲.۳۰۰ وزن هدفم ۵۲ با گروه عزیزمون بامداد خمار شروع کردم تو گروه نارنجی باسرگروه عزیزم @سمیه۱۳۹۶
sabachagalo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 59 نه نمیدونم به نظرتون نگران نباشم صبا هستم وزن اولیه ۶۲.۳۰۰ وزن هدفم ۵۲ با گروه عزیزمون بامداد خمار شروع کردم تو گروه نارنجی باسرگروه عزیزم @سمیه۱۳۹۶
sabachagalo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 59 نه بابا جو نده الکی فکرای منفی رو بریز دور حیف این لحظه ها ک ب استرس بگذره مبارک باشه عزیزم ... ۶۰ کیلوام ببخشید ندیدم با تاپیک بامداد خمار وزن کم کردم و ورزش کردم صبا هستم وزن اولیه ۶۲.۳۰۰ وزن هدفم ۵۲ با گروه عزیزمون بامداد خمار شروع کردم تو گروه نارنجی باسرگروه عزیزم @سمیه۱۳۹۶
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27918 ۶۰ کیلوام ببخشید ندیدم با تاپیک بامداد خمار وزن کم کردم و ورزش کردم فدات شم طوری نیس ،مثبت باش دختراسترسو بذار کنار ،از الان بااااید محکم و قوی باشی و خودتو برا روزای خوب و خوبتر اماده کنی😍😍😍😍😍 لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.