2777
2789
عنوان

کیا بچشون تاخیر رشد داشته

8496 بازدید | 31 پست

سلام مامانا، میشه اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید منو خیلی نگرانم.

پسرم ۱۴ ماهشه، بخاطر nicu و عملی که تو نوزادی داشت دچار تاخیر حرکتی شد که الان با کاردرمانی تاخیرش جبران شده و داره کم کم راه میافته، ولی جدیدا تو کاردرمانی بهم گفتن تمرکزش کمه، یادگیریش پایینه، دست دسی نمیکنه به چیزیم اشاره نمیکنه حرفم نمیزنه، ماما و بابا میگه ولی با مفهوم نیست البته گفتن مشکل خاصی نداره و با کاردرمانی درست میشه ولی من باز نگران شدم همه بچه ها باید اشاره کردن رو یاد بگیرن؟ 

اره عزیزم بابد یاد بگیره با اشاره خواسته اش رو بگه

ولی اصلا نگران نباش یاد میگیره فقط دیرتر

چندماه دیرتر یادگرفتن هیچ مشکلی نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تو‌خونه خودت باهاش کار کنی تا میتونی یاد میکیره نگران نباش. بعد بهش هر روز پودر گردو و تخم بلدرچین بده بخاطر امگا سه میگم. بعد یک ماه تاثیرشو میبینی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌خونه خودت باهاش کار کنی تا میتونی یاد میکیره نگران نباش. بعد بهش هر روز پودر گردو و تخم بلدرچین ب ...

خیلی باهاش کار میکنم ولی اصلا به اشاره هام توجه نمیکنه

اره عزیزم بابد یاد بگیره با اشاره خواسته اش رو بگه ولی اصلا نگران نباش یاد میگیره فقط دیرتر چندماه ...

هر چیزی رو که میخواد خودش سعی میکنه بره برش داره، والا پسرای برادرم هم اصلا اشاره نمیکردن به چیزی

هر چیزی رو که میخواد خودش سعی میکنه بره برش داره، والا پسرای برادرم هم اصلا اشاره نمیکردن به چیزی

مثلا آب میخواد باید به لیوان اشاره کنه 

یا میخواد بره بیرون به در اشاره کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مثلا آب میخواد باید به لیوان اشاره کنه  یا میخواد بره بیرون به در اشاره کنه

نه اصلا اشاره نمیکنه، خودش لیوانش رو برمیداره، اگه نتونه گریه میکنه که ما بهش بدیم 

نه اصلا اشاره نمیکنه، خودش لیوانش رو برمیداره، اگه نتونه گریه میکنه که ما بهش بدیم 

کم کم تا دوماه دیگه یادمیگیره 

خودت به لیوان اشاره کن بگو اینو میخوای؟ تا یاد بگیره

کم کم تا دوماه دیگه یادمیگیره  خودت به لیوان اشاره کن بگو اینو میخوای؟ تا یاد بگیره

خدا کنه زودتر اینا رو یاد بگیره، بخدا انقدر تا الان استرس داشتم دیگه دارم دیوونه میشم

یعنی هنوز وقت داره واسه یاد گرفتنش؟ 

اره بابا نگران نباش فقط باهاش کار کن

خیلی باهاش کار میکنم ولی اصلا به اشاره هام توجه نمیکنه

بعد دوسال درست میشه نگران نباش.هنوز کوچیکه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
وای نه من تا دو سالگیش باید استرس داشته باشم یعنی؟! 😔😔😔

چرا استرس عزیزم میاد میرسونه هم سن و سالاشو نگران نباش