2777
2789
عنوان

کسی تجربه مشابه ای نداشته؟

70 بازدید | 4 پست

سلام من این ماه شیش روز عقب انداختم و همه بی بی چکام بعداز گذشت یکی دو ساعت هاله کاملا واضح مینداختن هم مدیکور هم روژان و چندتای دیگه بعد از شیش روز لکه بینی داشتم تا دو روز بعدش پری شدم اما فقط سه روز بود و لخته هم نداشتم خیلی کم بود حالا ۹ روزه از پری گذشته یه جوری دلم درد میکنه که حس میکنم الانه پریود بیاد بی بی چک نداشتم توی خونه با جوش شیرین امتحان کردم کامل علائم مثبت بودن رو داشت یعنی ممکنه باردار باشم؟آخه به خیال اینکه پری شدم کلی قرص و دارو خوردم از داروی معده کرفته جون خیلی سوزش دارم تا مسکن و شیاف 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
عزیزم نباید دارو اینا مصرف میکرده...احتماله زیاد لکه لانه گزینی بوده..برو دکتر

یعنی خطرناکه اگه باردار باشم؟ 😭

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خطرناکه اگه باردار باشم؟ 😭

انشالله که چیزی نیس..من زیاد اطلاع ندارم...ولی حتما حتما برو دکتر مطب که سونو هم داشته باشه و سونوت کنه...و بهش بگو چه مسکن و شیافی استفاده کردی...شربت معده مشکلی نداره..

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤