2777
2789
عنوان

شوهرم

213 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان من شوهرم خیلی علاقه داره من لاک بزنم من خودمم دوست دارم البته ولی خب نماز میخونم واقعا سختمه میشه یعنی با لاکم غسل کردو نماز خوند آخه خداونددو اماما خودشون به توجه و علائق همسر خیلی گوشزد کردن چیکار کنم من ؟

با لاک قبوله نماز بخونی ولی برای وضو قبول نیست

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این نمازی ها بزن که زود پاک میشن

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

به علایق شوهر گوشزد کردن ؟ ببین خودت چی دوست داری 

من مذهبی نیستم ولی شما دلت میخواد نماز بخونی این خواسته قلبی خودته خودت همیشه ناراحت باشی خوبه یا دل همسرت شاد باشه ؟

وقتایی که پریودی لاک بزن

اینو که خودم میدونم عزیزم یعنی هیچ جوره قبول نیست وضو با لاک ؟

نه

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
اینو که خودم میدونم عزیزم یعنی هیچ جوره قبول نیست وضو با لاک ؟

نه قبول نیست وضو و غسل

جبیره هم برای وقتی که نتونی مانع رو برطرف کنی و بلافاصله باید برطرفش کنی نه اینکه دائما جبیره گرفت 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
نترس دختر بمون 😂خودمم شنیدم اما خب جبیره هم احکام خودشو داره

و علايق همسر تاجایی باید انجام داد که‌ در محدوده احکام الهی باشه عزیزم

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
به علایق شوهر گوشزد کردن ؟ ببین خودت چی دوست داری  من مذهبی نیستم ولی شما دلت میخواد نماز بخون ...

نه خودمم گه دوست دارم خودمم مذهبی نیستم اصلا ولی خب نماز خودنو. دوست دارم مرسی عزیزم از نظرت

درسته باید به علایق همسرت توجه کنی، پس تنبلی رو بزار کنار صبح تا ظهر بزن، ظهر پاک کن وضو بگیر دوباره بزن تا غروب، دوباره غروب پاک کن وضو بگیر تا صبح که برای نماز بیدار میشی، پاک کردنش مگر چقدر زمان میگیره

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی