2777
2789
عنوان

زورگیری

1674 بازدید | 30 پست

تا حالا با زورگیر مواجه شدید؟

به نظرتون بهترین کار در برابر اینجور آدما چیه؟

اگه اون سلاح داشته باشه چی؟ 

اگه ما هم به چوب یا چماق دسترسی داشتیم چی؟؟ 

اگه زورگیر رو بزنید میتونه بره شکایت کنه ، ولی باید جرم خودشم قبول کنه ، خیلی از اینا برای گرفتن دیه از مردم ، باهاشون درگیر میشن تا کتک بخورن و پول بگیرن

‌کاربر آقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دیدم ولی میترسم راهمو میکشم میرم یه بار فروشنده یه مغازه بودم یکو اومد یه وسیله گرفت ردشم قیمت داشت رفت برگشت گفت گرونه همه چی رو به هم میریخت میگفت بیا بزن بکش😕زنگ زدم ۱۱۰ اومدن جمعش کردن ولی کلی هزنیه رو دستمون موند

اصلااا نباید مقاومت کنی هرچی خواستن بدی.چون یه چاقو یا هرچی ممکنه داشته باشه وبزنه بهت.دیگه گوشی وطلا واینا در مقابل جون آدم که چیزی نیس

بعدم درگیر بشی تو اونو بزنی که بدبخت میشی چون قانون این اجازه رو نمیده بهت که در مقابل خودت دفاع کنی زدی باید دیه هم بدی

یه بارم شب زدیم جاده چالوس تنهای تنها ساعت ۳ شب زیر یکی از پل ها جلومونو گرفتن چن تا موتوری و ماشین لات ما واینسادیم با اینکه وسط راه بودن سریع شیشه هارو دادیم بالا و با سرعت ۱۳۰ میرفتیم بغل ماتورشون خورد به ماشین ولی فرار کردیم ماشیمون خسارت دید 😶

یک بار سگم رو از باغ بیرون بردم شب بود و چون فقط یه لحظه خواستم ببرم بیارمش به خانوادم نگفتم ...

نمیدونم یه اقایی از کجا یه دفعه پیداش شد دستش چاقو بود من که کلا رنگو روم پرید  سگم رفت گرفتتش بابام با صدای پارسش رسید نجاتش داد  ..زنجیرش دستم بود اما چون هل شده بودم راحت از دستم فرار کرد ..

به بابام میگفت من کاری به دخترتون نداشتم اصلا ..بابا بردش بیمارستان میگفت از دست دخترت شکایت میکنم ..با پول حل شد ..با اینکه دستش چاقو بود نشد کاری کنیم ..وکیل بابا گفت نمیشه ثابت کرد ..

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579

حدود یه ماه پیش ، دو نفر با چاقو گوشی پسرخالمو ازش گرفتن روفتن

دو سه روز بعدش ، دو تا زورگیر با قمه و قداره افتاده بودن به جون بابای من😧

اگه به دادش نمیرسیدن نمیدونم الان چی شده بود ، باهاشون درگیر شده بود ، وگرنه میزدنش یا بالاخره یه چیزی ازش میگرفتن

‌کاربر آقا

مامانم سوار ماشین شده بود با خالم بوده

داشتن میرفتن خونه اون یکی خالم،توی ماشین راننده یه مرد سوار میکنه و بهش اشاره میکنه که صندلی هارو بخوابونه رو خالم و مامانم،،،،مامانم میبینه و میفهمه که اینا زورگیرن،،،درو باز میکنه و جیغ و داد میکنه می‌گه یا نگه دار یا خودمو میندازم پایین،،،،حالا صندلی هم روش بوده ولی مامانم با پاش گرفته بوده که صندلی کامل نیاد روش،،،،بیچاره لنگه کفشش مونده بود تو ماشین،،،،،واسه خودمم پیش اومده یه بار 😣

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩