2777
2789
عنوان

لکنت /بیاین کمک‌😫

95 بازدید | 5 پست

بچه خواهرم ۶ سالشه از آخرای پنج سالگی تا الان هی داره لکنتش بیشتر میشه ، پدر من هم بدجور لکنت داره و با بالا رفتن سنش بیشتر شده و هنوز هم هست. یعنی این از پدربزرگ به نوه به ارث رسیده. 

حالا این بچه هرچی عصبانی تر میشه یا استرسی ، لکنتش بیشتر میشه ، باعث شده همه توجهشون به لکنتش جلب شه ، راه درمان لکنت زبان چیه؟؟ اخه این ژنتیکیه میگم شاید نشه درمانش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید به مشاوره  باهاش صحبت میکنن خواهرت زیاد باهاش صحبت کنه 

نگاه کن یه اهنگ تمیز بزار رو شعله اونقدرررر سرخ سرخ بشههه بعد یه لیوان اب بزار بچه رو بشون و جلوش اهن رو بزن توی اب اگه از ترسو این چیزا باشه حتنا خوب میشه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

داداش من کلا تو بچگیش ی سال دوسال لکنت داشت بعدش خوب شد.به خاطر این بود ک همش فک میکرد کسی به حرفش گوش نمیده و میپرن وسط حرفش و نمیذارن حرف بزنه.من 5 سال ازش بزرگ تر بودم.میشستم کنارش ی جوری ازش سوال میپرسیدم با دقت ب حرفاش گوش میدادم.وانمود میکردم خیلی حرفاش قشنگ و درسته.کشدارم صحبت میکردم باهاش.کلی وقت میذاشتم هر چقد حرف داره بزنه.همشم بهش میگفتم نفس بکس وسط حرفات هر ی جمله ک میگی نفس بکش عجله ک نداریم راحت حرفتو بزن.اوکی شد

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه