2777
2789
عنوان

واسه ی خانم چ شغل هایی خوبه؟

94 بازدید | 10 پست

رشتم تجربیه 

واسه کنکورش باید زیاد وقت بزارم واسه درس خوندن

ب غیر از اون

ب زبان علاقه دارم

ب غیر از درس چ چیزای دیگ ای خوبه؟چیزی هست اصن؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر شغلی ک بهش علاقه داری 😕

توی قرن 21  دیگ معنا نداره این حرفا ‌.

واسه خانم ، واسه اقا 🤦‍♀️

(الان همه میان میگن خیاطی، ارایشگری ،خانه داری)

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
هر شغلی ک بهش علاقه داری 😕 توی قرن 21  دیگ معنا نداره این حرفا ‌. واسه خانم ، واسه اقا 🤦‍♀️

ن منظورم این نبود 😂میخواستم بگم خانوم خانه دار مث اینکه جا افتاده

ک رشته تحصیلی یا هرچی خواستین معرفی کنین طبق اون بگید

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

خیاطی خیلی خوبه اگه خیاط خوبی بشی 

یا یاد بگیر تا برای خودت بدوزی.کلی جلو میوفتی تو خرج و اینا 

یا ی سرمایه جور کن روسری چیزی بخر بفروش تو اینستا با سود کم 

فروشندگی تو مغازه ها.ارایشگری 

یا همون زبانتو ادامه بده تو آموزشگاها به بچه ها یاد بده کم کم دستت میاد سطحت میره بالاتر

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

کار با کامپیوتر یاد بگیر کافی نتارو بگرد ببین کار پیدا میکنی 

یا به عنوان مترجم و تایپیست  کار کن 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

ولی اگه میتونی دانشگاهتو برو حتما 

دستت یکم باز تر میشه