2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
بعد چند وقت قلق کار دستت میاد  بعدشم مجبور نیسی هر برنامه ای ریختن شما هم شرکت کنی  اونا ...

آهان ممنونم

رفت و آمدها باعث دخالت نشده ؟ 

من از این می ترسم رفت و آمد باعث دخالت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اگه نامزدم اینطور بهم بگه ناراحت میشم. شما چی بهش گفتید؟ با شرایطتون کنار اومده؟ دوران عقد و عرو ...

راستش هنوز عقد نکردیم فقط نامزدیم هنوز

اون باری ک این حرفو زد از روی کنجکاوی بود ک من خودمو زدم ب اون راه اصن جوابشو ندادم

در حالی ک خودشون تا نصف شب مهمونین

ی بار گفت من دوست دارم تو فامیلای شمام بریم مهمونی تا نصف شب بشینیم ولی ما واقعا اونجوری نیستیم واسه همین خیلی خجالت کشیدم

اره من همچین مشکلی داشتم  ما ریاد رفت و امدی نبودیم در عوض خانواده همسرم مدام تو گوش و حلق همد ...

آهان

ممنونم، خوشبخت باشید، چه خوب که تونستید کنار بیاید، رفت و آمد ها باعث دخالت نشده؟ 

انشالله هرچی توی دلتونه بهش برسید🙏🌹

آهان ممنونم رفت و آمدها باعث دخالت نشده ؟  من از این می ترسم رفت و آمد باعث دخالت بشه

ن حدو حدود رو حفظ کن فقط

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

فدای شما ممنونم از دعای زیباتون

چرا فکر میکنید اگر رفت و امد نداشته باشبد تو زندگیتون دخالت نمیشه؟

همه چیز بستگی به خودتون داره

همیشه ادم هایی هستند که بخوان خواسته یا ناخواسته اذیتتون بکنن پس بهتره خودت قوی کنی و همسرت را هم قدم با خودت کنی،دلشو بدست بیاری ....

آره منم حس میکنم رفت و آمد کمتر، بهتره، کمتر دخالت میشه

اره دقیقا 

خونه مادرشوهرم ۳۰ دقیقه فاصله داره از خونه ما دو شب اونجاییم شب سوم ناراحتی پیش میاد دیگه نمیریم زیاد اونجا

فدای شما ممنونم از دعای زیباتون چرا فکر میکنید اگر رفت و امد نداشته باشبد تو زندگیتون دخالت نمیشه؟ ...

بله درسته، خب هم قدم کردن همسر هم سخته، من آدمی هستم که همون اول حد و حدود رو روشن میکنم واسش ولی شاید اون فکر کنه من ازش میخوام قید خانوادشو بزنه، خیلی سخته، آدم ی سری جاها از همسرش هم توقع نداشته باشه و این رفتارها رو ببینه😕

خواهش میکنم، زنده باشید دوست عزیز