2777
2789
عنوان

ازدواج

192 بازدید | 24 پست

کسی بوده که مادر خودش یا کلا خانواده اش خیلی اهل رفت و آمد نباشن و  با خانواده ای وصلت کرده که زیاد اهل رفت و آمد هستن، مشکلاتی براتون پیش نیومده؟ چطور کنار اومدید باهم؟ اصلا میشه کنار اومد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا مام همینجوریم

خونواده من زیاد اهل رفت و امد نیستن اما نامزدم اینا همه اهل مهمونی رفتن

هر روز مهمونی

ی روز بهم گفت شما چرا از خونه در نمیاین یا مهمون واستون میاد چن دیقه ای میره 

اصن اعصابم خیلی خورد شد

حالا برمن برعکسه 

خانواده خودمم اهل رفت و امد  خانواده شوهرم از خود متشکرن و فقط خودشونو قبول دارن با بیشتریام یا قهرن یا پسندشون نمیکنن بااینکه خودشونم مالی نیستن

من واقعا یمدت خیلی ناراحت بودم ولی تصمیم گرفتم ازشون فاصله بگیرم و ب روال خودم ادامه بدم

من. اینجوری بود ک اوایل حس میکردم اه چقد مادرشوهرم اویزونن و چقد توقع دارن یک سره پیششون باشیم بعدها فهمیدم این بیچاره ها عادین ما خیلی سرد بودیم تحت تاثیر تربیت خانوادگیم... خیلی بی محلی میکردم نمیفهمیدم. الان حدری شده از مامانم اینا اذیت میشم ک سرد رفتار میکنن باهام گرچه اونا همیشه همین بودن من اجتماعی شدم خخخ الان مادرشوهرمو درک میکنم

دقیقا مام همینجوریم خونواده من زیاد اهل رفت و امد نیستن اما نامزدم اینا همه اهل مهمونی رفتن هر روز ...

منم اگه نامزدم اینطور بهم بگه ناراحت میشم. شما چی بهش گفتید؟ با شرایطتون کنار اومده؟ دوران عقد و عروسی چطور؟  ببخشید زیاد سوال پرسیدم

اره من همچین مشکلی داشتم 

ما ریاد رفت و امدی نبودیم در عوض خانواده همسرم مدام تو گوش و حلق همدیگه بودندخیلی دعوا و جنجال داشتم بابت چنین مسله ای حوصله مهمان و مهمان بازی نداشتم تهش دیدم زندگیم فقط بخاطر همین مسله داره خراب میشه کنهر اومدم باهاشون،هرچی بیشتر واکنش نشون بدی بدتر میکنند.

میدونم اوایل خیلی بهت سخت میگذره ولی کاریش نمیشه کرد.

واسه سلامتی صاحب الزمان صلوات بفرست 

واسه منم دعا کن حاجت روا بشم 

شما ازدواج کردی و خانوادت اینطوری بودن؟ چیکارا کردید کلا؟ دوران عقد و بعد عروسی؟

بعد چند وقت قلق کار دستت میاد 

بعدشم مجبور نیسی هر برنامه ای ریختن شما هم شرکت کنی 

اونایی ک دوس داری رو برو 

کم کم ب شلوغی عادت میکنی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁