پاستا پنه يك بسته يا 200 گرم (سه تا چهار نفر رو جواب ميده)
فيله مرغ خرد شده.... ميتوني سينه مرغ رو به قطعات درشت خرد كنيد
پنير پارمزان.... كاله داره (هم پودري هم ورقه اي.... هر دوش اوكيه)
خامه صبحونه 200 گرم
كره 50 گرم
قارچ ورقه شده 300 گرم
شير يك و يك چهارم پيمانه (ليوان فرانسويا).... يا 300 ميلي ليتر
سير 3 حبه.... (بعضيا نميزنن. اما من دوست دارم طعمشو. حتي تو خود ماكاروني هم سير ميزنم)
نمك و فلفل هم به ميزان لازم
خامه و شير رو با هم تركيب كنيد تا حل بشه. و كنار بذاريد
تو تابه بزرگ قارچ رو با كره با حرارت بالا تفت بديد تا طلايي بشه. حرارت بالا از آب انداختن قارچ جلوگيري ميكنه.... بسته به ذائقهتون داره. ميتونيد بيشتر هم بذاريد بپزه
بعد فيله مرغ رو جدا با كره و حرارت بالا تفت بديد تا نرم بشه
سير رنده شده يا له شده رو جدا تفت بديد تا عطرش بلند شه و تغيير رنگ بده... الان خامه و شير كه از قبل آماده شده رو اضافه كنيد. حرارت رو كم كنيد تا شير و خامه شروع به جوشيدن كنه. چند قل كه خورد به آرومي پنيرتونو اضافه كنيد با نمك و فلفل و باز هم اجازه بديد به آرومي بجوشه
وقتي سستون جوشيد (با حرارت كم) فيله مرغ و قارچ رو اضافه كنيد.
پاستا رو بذاريد تو آبجوش وقتي نرم شد برداريد و آبكش كنيد (رو بسته نوشته چند دقيقه)..... بذاريد آب اضافهش خارج شه.
حالا پاستا رو به سس آلفردو اضافه كنيد و هم بزنيد تا به خورد پاستا بره.
بعد هم ميتونيد با جعفري تازه سرو كنيد و نوش جان نماييد
طعمش با بيرون يكيه عزيزم