2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

عاقانمیدونم. همه غذاهاتکرارین

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎
2728

استانبولی سبز 

گوشت رو با پیاز فراوان سرخ کن ادویه وشوید بزن،سیب زمینی رو خلالی سرخ کن ،گوشت رو باهاش قاطی کن بزن لای برنج،فوق العاده میشه بهت قول میدم یکی از غذاهای سفره آن بشه ،باسالاد شیرازی عالیه ،نوش جان

کتلت باقالا

خیلی خوشمزه س😋

سیب زمینی رو نیم پز کن. باقالا رو هم بپز. 

سیب زمینی نیم‌پز (خردش کن) و باقالای پخته شده و پیاز(خردش کن) و زردچوبه و فلفل و نمک و اگه خواستی یکم هم سیر، همه رو بریز توی غذاساز. بعد که مایع آماده شد بهش تخم مرغ اضافه کن و خوب مخلوط کن. و در اخر هم مثل کتلت سرخ کن دیگه😊 فقط تخم مرغ زیاد نزن که مایع شل بشه. من واسه ۳تا سیب زمینی یدونه تخم مرغ زدم.

پاستا پنه يك بسته يا 200 گرم (سه تا چهار نفر رو جواب ميده)

فيله مرغ خرد شده.... ميتوني سينه مرغ رو به قطعات درشت خرد كنيد

پنير پارمزان.... كاله داره (هم پودري هم ورقه اي.... هر دوش اوكيه)

خامه صبحونه 200 گرم

كره 50 گرم 

قارچ ورقه شده 300 گرم

شير يك و يك چهارم پيمانه (ليوان فرانسويا).... يا 300 ميلي ليتر

سير 3 حبه.... (بعضيا نميزنن. اما من دوست دارم طعمشو. حتي تو خود ماكاروني هم سير ميزنم)

نمك و فلفل هم به ميزان لازم


خامه و شير رو با هم تركيب كنيد تا حل بشه. و كنار بذاريد

تو تابه بزرگ قارچ رو با كره با حرارت بالا تفت بديد تا طلايي بشه. حرارت بالا از آب انداختن قارچ جلوگيري ميكنه.... بسته به ذائقه‌تون داره. ميتونيد بيشتر هم بذاريد بپزه

بعد فيله مرغ رو جدا با كره و حرارت بالا تفت بديد تا نرم بشه

سير رنده شده يا له شده رو جدا تفت بديد تا عطرش بلند شه و تغيير رنگ بده... الان خامه و شير كه از قبل آماده شده رو اضافه كنيد. حرارت رو كم كنيد تا شير و خامه شروع به جوشيدن كنه. چند قل كه خورد به آرومي پنيرتونو اضافه كنيد با نمك و فلفل و باز هم اجازه بديد به آرومي بجوشه

وقتي سس‌تون جوشيد (با حرارت كم) فيله مرغ و قارچ رو اضافه كنيد.

پاستا رو بذاريد تو آبجوش وقتي نرم شد برداريد و آبكش كنيد (رو بسته نوشته چند دقيقه)..... بذاريد آب اضافه‌ش خارج شه.

حالا پاستا رو به سس‌ آلفردو اضافه كنيد و هم بزنيد تا به خورد پاستا بره.

بعد هم ميتونيد با جعفري تازه سرو كنيد و نوش جان نماييد

طعمش با بيرون يكيه عزيزم  


ارسال نظر شما
2687