2777
2789
عنوان

بوشهریای عزیز

626 بازدید | 10 پست

سلام خانما...خانم کوثر حسن پور ک مشاور تغذیه هست میشناسید؟ کارش خوبه؟ تردید دارم برم پیشش خرج کنم یا نه...مرسی...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
تردید نکن نمونش پیدا نمیشه

جدی میشناسینش؟ واسه لاغری موضعی شکم ک دستگاه داره میخوام برم...از طرفی میترسم تو این گرونی ها فقط پولم رو خراب کرده باشم...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میشناسینش؟ واسه لاغری موضعی شکم ک دستگاه داره میخوام برم...از طرفی میترسم تو این گرونی ها فقط پو ...

اره زیر نظرشم یکمی از بقیه هزینه بالاتری میگیره ولی واقعا عالی هست . مثلا شکمت به دستگاه احتیاج نداشته باشه میگه اول فلان کن اگه نتیجه نگرفتی بعد دستگاه . خانم خوبیه فقط قرص هاش واقعا گرونه ولی بدون عوارض

در کل منی که بیشتر دکترای بوشهر و اطرافو رفتم بهترینش همین خانم بود

اره زیر نظرشم یکمی از بقیه هزینه بالاتری میگیره ولی واقعا عالی هست . مثلا شکمت به دستگاه احتیاج نداش ...

عزیزم دیدی ک کسی با دستگاه های این خانم واقعا سایز کم کرده باشه؟اخه من دارو نمیتونم بخاطر کم کاری تیروئید...بعد انقد هیکلم بده همه جا لاغر اون وقت شکم پهلو دارم...دیدی بیمارانش با دستگاه لاغر شن؟ببخش گلم میپرسم

عزیزم دیدی ک کسی با دستگاه های این خانم واقعا سایز کم کرده باشه؟اخه من دارو نمیتونم بخاطر کم کاری تی ...

نه عزیزم این چه حرفیه

والا دستگاه رو میخاستم واسه بازوهام گفت اول این رژیمو انجام بده بعد

دستگاهو راستش بخای ندیدم چون تو یه اتاق دیگه هست 

مشتری هاش هم توضیح نمیدن چیکار کرد. یبار پرسیدم راضی هستی جواب داده گفت بدن ها متفاوته از خانم دکتر بپرس رفت ضایع شدم خخخخ

نه عزیزم این چه حرفیه والا دستگاه رو میخاستم واسه بازوهام گفت اول این رژیمو انجام بده بعد دستگاهو ...

وای چه آدما گاهی عجیب میشن ...حالا اگه میگفت چی میشد...مرسی دوست عزیزم....ممنونم ک با حوصله راهنماییم کردی...پس من صبح با خیال راحت تری میرم اونجا...امیدوار هستم که جواب بگیرم...اگر واقعا جواب داد دستگاه به شما هم میگم...دعا کن واسم چون شکمم انگار ۴ ماهه هستم...باقی بدنم اسکلت..خیلی ناجورم...بازم ممنونم..

وای چه آدما گاهی عجیب میشن ...حالا اگه میگفت چی میشد...مرسی دوست عزیزم....ممنونم ک با حوصله راهنمایی ...

فدات عزیزم

از نظر دستور رژیمی و اخلاق حرف نداره با خیالت راحت برو 

ان شالله جواب میگیری فقط اراده کن مو به مو انجام بده شک ندارم عالی میشی

فدات عزیزم از نظر دستور رژیمی و اخلاق حرف نداره با خیالت راحت برو  ان شالله جواب میگیری فقط ا ...

مرسی بابت انگیزه ای ک میدی و راهنمایی های خوبت عزیزم...انشالله خیر ببینی و خوشبخت باشی...