banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 عنوان گردوی فسنجون 167 بازدید | 27 پست بنظرتون یه کاسه ابگوشت خوری گردوی آسیاب نشده برای تعداد ۴ نفر کافیه؟ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀 1399/11/07 | 04:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 ن چقدر باشه؟ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 آره فکر کنم زیاد هم هست...دستورهای آشپزی اینستا رو چک کن اخه وزنش رو مینویسن منم ترازو ندارم عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 وای دلم خواست فسنجون دوووس ای جان عزیزم جاتون خالی عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دخترتنهاااا عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 464 اخه وزنش رو مینویسن منم ترازو ندارم چندروز پیش یه خانمی خواست من براش وزن کردم. مغز یه گردوی شکسته شده ۵گرم بود
20000donya2000 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 434 چقدر باشه؟ وختی گردو رو چرخ یا آسیاب میکنی برای هر نفر ی ملاقه کوچیک یا ی ملاقه و نصفی کافیه
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 فداتشم نشی❤ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دخترتنهاااا عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 464 وختی گردو رو چرخ یا آسیاب میکنی برای هر نفر ی ملاقه کوچیک یا ی ملاقه و نصفی کافیه یه ملاقه زیاد نیست واسه یه نفر؟ البته که ما چشمی درست می کنیم. من که ظهر درست کردم چرخ شده اندازه یه کاسه ماست خوری شد خیلی هم غلیظ شد
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 یه ملاقه زیاد نیست واسه یه نفر؟ البته که ما چشمی درست می کنیم. من که ظهر درست کردم چرخ شده اندازه یه ... کاسه ماست خوری این کاسه بزرگها رو میگن؟ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀