2777
2789
عنوان

خیاطا میشه بیاید؟

103 بازدید | 5 پست

شما چقدر هزینه دوخت میگیرید ؟ بار اولمه و مشتری دارم نمی دونم چقدر بگم مثلا شومیز و مانتو و شلوار و هرچیز دیگه رو چجور حساب میکنید مرسی خوشحال میشم راهنماییم کنید 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
بستگی به دوخت و تمیزی و محل زندگیت داره

میشه گفت تمیزدوزم 

تو مرکز استان هم زندگی میکنم جنوب

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوست من وهمکار جدید ،ببین بستگی داره ب محل سکونتت ک بخای کم بگیری وضع اون منطقه چجوریاس ،،یه وقتم میبینی ماشالا وضع مالیشون خوبه براشون مهم نیست خوب بالا بگیر ،،،مثلا من ی منطقه خیلی متوسط زندگی میکنم یه مانتو ساده با یقه انگلیسی ساسون جلو وپشت میدوزم ۵۰ تا ۷۰تومن بازم بستگی ب پارچش داره اذیت نکنه پارچه ۵۰ ولی سخت دوز باشه ۷۰ میدوزم ،،شومیز واقعا اسونه دیگه من میگیرم۴۰تومن مانتو ساده و شلوار کمری دوتا شو گرفتم ۱۵۰تومن همین چندروز قبل ،،مانتو جلوپشت ساسون قدش بلند یقه انگلیسی بزرگ شلوارشم کمری وزیپ دوختم،،این قیمتای منه یه چیز دیگه بهت بگم سعی کن با اون کسی ک خانم بدون همسر یا سید یا خانم خیلی پیر براشون خیاطی میدوزی ملاحضه شونو بکنی خیلی خوبه هم بنده های خدا خوشحال میشن هم کارت خدا پسندانه هستش موفق باشی خانم خیاط،،نگفتم من مشهدم شما کجایی

سلام دوست من وهمکار جدید ،ببین بستگی داره ب محل سکونتت ک بخای کم بگیری وضع اون منطقه چجوریاس ،،یه وق ...

عزیردلم موفق باشی اره قیمت هات منصفانه و کارهات خداپسندانه  سعی می کنم شمارو الگو قرار بدم  

من بوشهرم