mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 عنوان حساسیت😭😭 136 بازدید | 7 پست بچه ها من به فلفل قرمز و سس حساسیت دارم زیاده روی کردم و خوردم الان نفسم بالا نمیاد چیکار کنم؟ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1399/11/07 | 01:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 قرص نئوتادین دکتر عبیدی بگیر بخور منم مث شمام اسپری مو زدم بازم نفسم درنمیاد قفسه سینه ام سنگینه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
maliham عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 173 اسپری مو زدم بازم نفسم درنمیاد قفسه سینه ام سنگینه خب اسپری فقط برای باز شدن نفستهالان باید التهابتو رفع کنینفس تنگیت علتش الان التهابه.این قرص بدون نسخه س.اگرم سیتریزین داشته باشی ام خوبه. ولی نئوتادین اب رو اتیشه. فقط باردار نباشی برای نئوتادین
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 خب اسپری فقط برای باز شدن نفسته الان باید التهابتو رفع کنی نفس تنگیت علتش الان التهابه. این قرص ب ... خیلی خوب شده بودم زیاده روی کردم دوباره برگشت انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 خب اسپری فقط برای باز شدن نفسته الان باید التهابتو رفع کنی نفس تنگیت علتش الان التهابه. این قرص ب ... نه قرص نمیخورم خودش خوب میشه و از بدنم دفع میشه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
maliham عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 173 خیلی خوب شده بودم زیاده روی کردم دوباره برگشت آره اگه رعایت کنه آدم کلا میره پی کارشحالا ام اشکال نداره نگران نباش، دیگه هیچ وقت نمیخوری از امشب به بعد😏
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 آره اگه رعایت کنه آدم کلا میره پی کارش حالا ام اشکال نداره نگران نباش، دیگه هیچ وقت نمیخوری از امشب ... نه دیگه نمیخورم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔