2789
عنوان

رسم سیسمونی

167 بازدید | 21 پست

شما رسم سیسمونی چجوری؟؟؟ 

واسه بچه اول پدر مادر میگرن ؟

واسه ما فقط واسه بچه اول خودسون میگرن مثلا من بچه دومم نمیخرم 

بعد مادرشوهرم همش میگه باید بگیری باید بگیری منم گفتم ن رسم ما اونجوری نیس حالا کوتا بچه بیاریم 

و خیلی بی احترامی کرد مادرشوهرمم بعد شوهرم ب من گفت کل کل نکن همش زورش ب من میرسه 

یا میگه توجهازت باید بوفه باشه ......

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وا چقد پرووو...

ماهم رسم داریم فقط ب بچه اول سیسمونی بدیم...‌

هنوز عقدم ولی خرد خرد جم میکنم میدم مامانم برا سیسمونی...

شوهر منم بوفه دوسداشت بهش گفتم خیلی دوسداری خودت بخر من قرار نیست بوفه بدم😎

همه حا همینه بچه اول سیسمونی میگیره پدر مادر دختر 

اونم در حد توانش 

هنوز شما ازدواج نکردید داره از سیسمونی حرف میزنه 

یسری که اینجور گف بگو ما رسم داریم خانواده پسر وقتی خانواده دختر سیسمونی میاره شام بده همرو به کل اعضای خانواده دختر که میان کادو بده از کوچیک تا بزرگ  تو اینجور الکی بگو خودش ساکت میشه 

مادرشوهر منم گاهی از این حرف ها میزد. منم گفتم کسی که وظایف خودش رو انجام نداده در مورد این مسائل  نظر نمیده هر چی خانواده ام دادن لطف کردن شما همون لطف هم نکردید. دیگه تموم میکنه.

خانواده شوهرم عروسی نگرفتن. و با پول هدایایی که فامیل داده بودن عروسی برگزار شد. هر موقع حرف بزنه این رو میزنم تو سرش. توام یه مورد پیدا کن. 😂😂

میگه باید واسه دوتا بخره ابرمون میره 😆😆😆

خودش دختر داره 

ببین چجوری  میکنه دیدی نداده بگو چجور برای ما اینجوری مال شما اونجوری 

ولی جدن اینسری گف بگو باید پدر نادر پسر کل خانواده دختر که سیسمونی اوردن کادو خوب بده بگو ما رسممون اینه ببین جی میگه 

گف نه بگو چجور رسمای ما قبول ندارید ما برای شما باید قبول کنیم 

مثلا‌من ی خواهذ دارم فثط واسه بچه اون میگرن ن من رسم شما چیه؟؟؟

یعنی پدر و‌مادرتون به خواهرتون فقط سیسمونی میدند و به شما نه؟! از نظر منم رسمتون زیادی عجیبه، واقعا تا حالا نشنیده بود. چیزی که من از رسم سیسمونی میدونم اینه که پدر و مادر دختر برای بچه اول همه دخترهاشون سیسمونی میگیرند حالا هر کس در حد وسع و سطح زندگیش

همه حا همینه بچه اول سیسمونی میگیره پدر مادر دختر  اونم در حد توانش  هنوز شما ازدواج ...

فکر کنم منطور استارتر اینه که اگه خانواده ای چند تا دختر داره، فقط برای بچه اول دختر اول سیسمونی میده و به بقیه دخترا سیسمونی نمیده

به نظرم بچه ها منظور شما رو بد فهمیدن منظور شما اینه که مامانت فقط به خواهرت سیسمونی میده واسه بچش و ...

واسه ما اینجوری نیست هر چند تا خواهرم هم که باشیم واسه بچه اول که دنیا بیاد سیسمونی میزارن پدر مادر عروس

عزیزم پدر و مادر شما در قبال خرید وسایل فرزند شما هیچ وظیفه شرعی و قانونی ندارند... اعتماد به نفس داشته باشید و توجهی به حرف های سمی اطراف تون نکنید و مرتب نگید چه کنم. بی خیالی در عین حفظ آرامش و پیش بردن اهدافی که برای زندگی تون دارید 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗