2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

20954 بازدید | 41 پست

سلام شبتون بخیر عزیزااااا😚😚

لطفا یه کمک بهم بدید از تجربیاتتون

بنده پریود تقریبا منظم دارم طوری ک الان یکسال بود اصلا عقب جلو نشده بود 

دوماه پیش لکه بینی داشتم رفتم دکتر تشخیص تنبلی دادند

متفورمین.دوفاستون.فرتی بیوتیک نوشتن برام

قصد بارداری برای امسال نداشتم به دکترم همینو گفته بودم

ولی برای اولین بار اقدام کردم

نشد 😐

حالا بنظرتون برم دکتر یا دوباره اقدام کنم

خیلی نگرانم اگه کار به دوا و دکتر سنگین برسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول اینکه استرس همه چیو خراب میکنه مطمعن باش دوم اینکه اگه تو خانوادت خانماش راحت باردار میشدن پس استرس دوا درمون سنگین نداشته باشه  سوم اینکه چهل روز دم کرده رازیانه  مداوم و یک روز در میون مقدار کم زعفرون دم کرده هم بخور خوب میشی البته اگه اضافه وزن داری ب فکر اونم باش 

اول اینکه استرس همه چیو خراب میکنه مطمعن باش دوم اینکه اگه تو خانوادت خانماش راحت باردار میشدن پس اس ...

خیر کسی مشکل بارداری نداشته .‌...رسیده به من بدبخت

اضافه وزنم ندارم خداروشکر

۲۵

رازیانه و عسل برای تنبلی تخمدان خوبه و تخمک رو فعال میکنه 

سیاهدونه و عسل هم عالیه این دوتا رو استفاده کنید 

بکوبید با عسل هرکدوم رو حدا با عسل قاطی کنید بخورید چندقاشق هرروز 

درست میشه تنبلی

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺

دوستان برا عفونت لگنی یا واژن چی خوبه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
ببخشید این رازیانه عوارض دیگ نداشته باش آخ من تنبلی دارم

فقط تو پریودی نخورید چون قاعده اوره... 

رازیانه کیست رو هم ازبین میبره.. 

باز تو نت بزنید ولی ما که استفاده کردیم رازیانه عوارضی نداشت.. من البته واسه کیست استفاده کردم... و البته رازیانه هرکی دختر دوس داشته باشه تخمک رو دختر میکنه 

سیاهدونه و عسل پسر 

البته خدا هرچی بخواد همون میشه 

فقط چون واسه تنبلی خوبه گفتم .. تو نت هم بزن رازیانه و عسل واسه تنبلی....خودش میاره و هم اینکه رازیانه تخمک رو فعال میکنه 

تجربیات بود گفتم .. ولی فردا چیزی بشه بیایید شهنور گفته بود والا 😂😂😂😂

ولی خود رازیانه عوارض خاصی نداره حالا با دارویی قاطی بشه نمیدونم 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
فقط تو پریودی نخورید چون قاعده اوره...  رازیانه کیست رو هم ازبین میبره..  باز تو نت بزنی ...

ممنونم بخاطراطلاعات وکمکت،ن بابا این حرفا چیه شماقصدتون کمک🌹راستی چندوقت استفاده میکنید؟من دکتر رفتم قرص داده اونارواستفاده کنم تموم کنم بعدرازیانه یاهمزمان؟دکترم گفته بازم برم(داروهاش گرون)نرم فقط رازیانه استفاده کنم کافیه بنظرت؟(فقط تنبلی تخمدان دارم)

خدایا!من یاغی نیستم✋
ممنونم بخاطراطلاعات وکمکت،ن بابا این حرفا چیه شماقصدتون کمک🌹راستی چندوقت استفاده میکنید؟من دکتر رفت ...

عزیزم ِِ... من خودم واسه کیستم استفاده کردم ..عالی بود. و هم میزد تخمدانمو شدیدا فعال میکرد من اخه تخمک گذاریمو میفهمم کی هست چون همراه بادرد هست موقع استفاده از رازیانه فعالتر میکرد .. 

عزیزم قرصاتم مصرف کن... 

با دکتر هم مشورت کن... 

ولی ببینید شما رازیانه یا بکوبید یا دم کنید بعد عسل توش قلطی کنید روزی دولیوان بخورید ..

یا اینکه چندقاشق روزی بخورید اگه کوبیدید .. 

خیلی خوبه منتهی استفاده کنید چندماه .. 

و همچنین عزیزم سیاهدونه رو بگیرید از عطاری بکوبید روزانه با عسل قاطی کنید ..سیاهدونه درمان 70 درد هست..و واسه رحم هم خوبه.. مناهی وقتی پریود شدید نخورید چون قاعده اوره هردو... 

بعد از پریود بخورید .. قرصاتونم بخورید ... انشالا که تنبلیتون خوب خوب میشه.. 

ولی چندماه استفاده کنید 

ویتامین دی حتما مصرف کنید و چک کنید کم نباشه ویتامین دی تون... تخمک رو تحت تاثیر قرار میده و همچنین باروری رو... 

هرروز میوه مصرف کنید.. 

استرس اصلا نباید داشته باشید واسه بدن و تخمک و هرجی مضره.. و باروری رو عقب میندازه.. 

انشالا موثره .. 

ولی در کل من خودم زیاد رازیانه مصرف میکروم دخترم بچه اول شد. دومی پسر 😅😅😅

ولی واسه تخمک و تنبلی خوبه.. و در کنارش داروهاتونو مصرف کنید 

و باز با دکتر مشورت کنید 

البته بیشتر دکترا اینجور چیزارو قبول ندارن یا چیزی نمیگن در موردش..

ولی تجربه خودم بود گفتم... و البته تو نت هم راجبش نوشته 

فک کنم تو نی نی سایت هم بزنی تو سرچ رازیانه واسه تنبلی تخمدان میاره. مطلب

ورزش کنید که خوبه ... 

فقط بدنتون رو فرم شادی نگه دارید استرس و ناراحتی دور

راستی عزیزم کاکوتی و چای کوهی و پونه هم کلا واسه بدن خوبه و تمیز میکنه رحم رو و اماده واسه بارداری.. 

دوروز درمیون ازین نوشیدنیا هم بنوشید خوبه 

عزیزم ِِ... من خودم واسه کیستم استفاده کردم ..عالی بود. و هم میزد تخمدانمو شدیدا فعال میکرد من اخه ت ...

ی دنیا ممنونم از اطلاعاتت ولطفت توضیحاتت جامع و کامل بودخداخیرت بده نمیدونم چ جوری تشکرکنم خدابچه هاتوحفظ کنه،ورزش میکنم (ازروگوشی)درازونشست میرم روزی ۶۰تاومراقبه هم براارامش روحم میکنم ی رژیم اساسی هم شروع کردم وقرصامم مصرف میکنم!حتماازرازیانه وسیاهدونه هم استفاده میکنم،بازم ممنونم خدادلتوشادکنه

خدایا!من یاغی نیستم✋