ahsaard مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان بدون شرح... | مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 97 پست مولانا# هر جا که هستی حاضری از دور در ما ناظریشب خانه روشن می شود چون یاد نامت می کنم 1399/11/07 | 00:06 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 ای دل اگرت طاقت غم نیست برو آوارهٔ عشق چون تو کم نیست برو ای جان تو بیا اگر نخواهی ترسید ور میتر ... باز در چهره خاموش خیالخنده زد چشم گناه آموزتباز من ماندم و در غربت دلحسرت بوسه هستی سوزت خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 می خواهمت کو واژه ای که ساده تر از این بیان کنم؟ گر بیایی دَهَمت جان و نیایی کُشَدَم غم!
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 باز در چهره خاموش خیال خنده زد چشم گناه آموزت باز من ماندم و در غربت دل حسرت بوسه هستی سوزت خنجــــــرےبر قلب بيمارم زدندبے گناهـــــےبودم و دارم زدند !دشنه اے نامرد بر پشتم نشســــتاز غم نامــــردمےپشتم شکست ..
جهان_ملک_خاتون عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1943 دامن مکش به ناز که هجران کشیده امنازم بکش که ناز رقیبان کشیده امشاید چو یوسفم بنوازد عزیز مصرپاداش ذلتی که به زندان کشیده اماز سیل اشک شوق دو چشمم معاف دارکز این دوچشمه آب فراوان کشیده ام& خوشبخت هرآنکه خر آمد الاغ رفت:/
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 خنجــــــرےبر قلب بيمارم زدند بے گناهـــــےبودم و دارم زدند ! دشنه اے نامرد بر پشتم نشســــ ... هر چه گویی آخری دارد به غیر از حرف عشقکاین همه گفتند و آخر نیست این افسانه را خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 دامن مکش به ناز که هجران کشیده ام نازم بکش که ناز رقیبان کشیده ام شاید چو یوسفم بنوازد عزیز مصر پ ... گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشمداروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشممولانا#
جهان_ملک_خاتون عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1943 گر بیایی دَهَمت جان و نیایی کُشَدَم غم! مستی ازعشق نکو باشدو بی خویشتنی خوشبخت هرآنکه خر آمد الاغ رفت:/
جهان_ملک_خاتون عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1943 گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم مولانا# ... چه مبارک است این غم که تو در دلم نهادیبه غمت که هرگز این غم ندهم به هیچ شادی خوشبخت هرآنکه خر آمد الاغ رفت:/
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 هر چه گویی آخری دارد به غیر از حرف عشق کاین همه گفتند و آخر نیست این افسانه را حضرت_مولانا# گر تو پنداری به حسن تونگاری هست نیستور تو پنداری مرا بیتوقراری هست نیست
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 حضرت_مولانا# گر تو پنداری به حسن تونگاری هست نیست ور تو پنداری مرا بیتوقراری هست ... ز خاک کوی تو هر خار سوسنی است مرابه زیر زلف تو هر موی مسکنی است مرا خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 مستی ازعشق نکو باشدو بی خویشتنی #حضرت_مولانا جنت مرا بیروی او هم دوزخست و هم عدو من سوختم زین رنگ و بو کو فر انوار بقا...؟
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 ز خاک کوی تو هر خار سوسنی است مرا به زیر زلف تو هر موی مسکنی است مرا #حضرت_مولانا من زخم ترا به هیچ مرهم ندهمیکی موی ترا بهر دو عالم ندهمگفتم جان را بیار محرم ندهماز گفتهٔ خود بیش دهم کم ندهم
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 #حضرت_مولانا من زخم ترا به هیچ مرهم ندهم یکی موی ترا بهر دو عالم ندهم گفتم جان را بیار ... ای گوهر گم بوده کجا جوئیمتپای آبله در کوی بلا جوئیمتاز هر دهنی یکان یکان پرسیمتدر هر وطنی جدا جدا جوئیمت خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 چه مبارک است این غم که تو در دلم نهادی به غمت که هرگز این غم ندهم به هیچ شادی تو شفایی چو بیایی خوش و رو بنماییسپه رنج گریزند و نمایند قفابه طبیبش چه حواله کنی ای آب حیاتاز همان جا که رسد درد همان جاست دوا#حضرت مولانا
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 ای گوهر گم بوده کجا جوئیمت پای آبله در کوی بلا جوئیمت از هر دهنی یکان یکان پرسیمت در هر وطنی ج ... هم دوری و هم خویشی هم پیشی و هم بیشی هم مار بداندیشی هم نیشی و هم نوشی...#مولانا