2777
2789

یا این حسو دور کن مشاور بگیر و زندگیتو بساز و همسرت رو درست کن 

یا طلاق بگیر و با جنس مذکر دردو دل کن! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نمیشه شرایط طلاقم‌ندارم اصلا

درست میشه! 

تا وقتی همسرت هست سمت کسی نرو

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
خوش باش بابا مردا چین که به محبتشون دل ببندی

اکثرشون همینن ننه هاشون بهشون یاد ندادن چجور زندگی کنن منم همش به شوهرم غر میزنم میگم شوهرای مردم نگاه کن اونم میگه چی کم داری فک میکنه همه چی خونه و ماشین و حقوقه خاک بر سرش

دیگه کم نمیارم 
خیلی سخته خب تو زندگی مشترک نه محبتی نه چیزی

فکر میکنی مرد غریبه میاد الکی به یه زن متاهل محبت کنه فقط باهات حرف بزنه مطمعن باش خواسته هاش چیزی بیشتر از حرف زدنه 

دیگه کم نمیارم 

مردا اکثرا همینن.یاباید طلاق گرفت یا بااین اخلاقشون کنار اومد ولی جنس مذکرو کلا بیخیال شو شرایطت خیلی بدوتر میشه!

همسر منم همینه از همه لحاظ ایده آل محبت عملی تا دلت بخواد داره ولی محبت کلامی صفر متاسفانه. هرچیم باهاش صحبت میکنم انگار به دیوار میگی...خلاصه دیگه کنار اومدم.اتفاقا الانم داشتم حرص میخوردم که تاپیکتو دیدم

مردا اکثرا همینن.یاباید طلاق گرفت یا بااین اخلاقشون کنار اومد ولی جنس مذکرو کلا بیخیال شو شرایطت خیل ...

اخه شوهر من از هر لحاظ صفره انگار داره با یه غریبه زندگی‌میکنه شرایط خیلی بدیه در صورتی که حتی دیدم خیانت میکنه و ...

اخه شوهر من از هر لحاظ صفره انگار داره با یه غریبه زندگی‌میکنه شرایط خیلی بدیه در صورتی که حتی دیدم ...

خاک برسرش.البته ببخشیدا.ولی خب وقتی میگی شرایط طلاق نداری مجبوری همه جوره باهاش کنار بیای.

ولی هرگز هرگز به گزینه دیگری فکر نکن که دیگه ارامش الانتم ازدست میدی!