2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی اعتقادی نداشتم.ولی اینجا یکی از دوستان شاگرد تبریزیان.رضوی معرفی کرد...میگرن ۹ساله و تیروئید ۱۵ساله م که دکترها هیچ درمانی قطعی نداشتن و فقط دارو بود درمان کرد و باز آزمایش چکاپ هم هیچ اثری ازش نبود

تهرانسر شرقی مسجد الزهرا بود اگر درست بگم

من خیلی اعتقادی نداشتم.ولی اینجا یکی از دوستان شاگرد تبریزیان.رضوی معرفی کرد...میگرن ۹ساله و تیروئید ...

سلام،میشه لطفا اسم وادرس دقیقش رو بهم بگی،برای پسر یکساله ام که تیرویید کم کار داره دنبال یه دکتر خوب میگردم اگه راهنماییم کنی لطف بزرگی در حق من و پسرم کردی،سپاس

ناگهان چه زود دیر شد

سلام،میشه لطفا اسم وادرس دقیقش رو بهم بگی،برای پسر یکساله ام که تیرویید کم کار داره دنبال یه دکتر خو ...

توی اینستا آدرس هاشون زده الان تگش میکنم

https://instagram.com/daroo100?igshid=1672pfh8i2p10 

یه قسمتش نمایندگی هاس می تونین پیداش کنین

من خیلی برای درمان سرچ کردم توی اینستا بزنین مرزنجوش خیلی تجربیات درمان میاد

البته این تجربه واقعی خودم نه تبلیغات و این حرفا

سلام،میشه لطفا اسم وادرس دقیقش رو بهم بگی،برای پسر یکساله ام که تیرویید کم کار داره دنبال یه دکتر خو ...

دم نوش زنجفیل یا پودر زنجفیل رو ناشتا بده بخوره یه ماه بعد ازمایش بده 

اگه پسرم درمان بشه بدون تا آخر عمرم دعاگوی شما هستم،ممنونم

عزیزم من سال ها با این واقعا اذیت شدم چون فقط یک نوع دارو بهم سازگاری داشت و روزی ۱/۵ عدد می خوردم واقعا وحشتناک بود...حدا رو شکر الان کامل کامل رفع شده

امیدوارم پسرتون زود زود خوب شه ولی حتما ازشون مشاوره بگیرین بعد درمان انجام بدین

عزیزم من سال ها با این واقعا اذیت شدم چون فقط یک نوع دارو بهم سازگاری داشت و روزی ۱/۵ عدد می خوردم و ...

هرجای ایران باشن میبرم پسرمو ویزیت کنن چون از بچگی مشکلات زیادی داشت که تیرویید کم کار یکیش بود البته به لطف خدا الان خیلی بهتره ولی دنبال دکتر خوبی بودم که انشاالله تیروییدشم درمان بشه

ناگهان چه زود دیر شد

ببخشید خانمی شما گفتین آقای رضویی ولی این آدرس اینستاگرامی  که فرستادین آقای رضویی نیست افراد دیگه ایی هستن تو رو خدا آدرس و شماره تلفن اگر از همون آقای رضویی دادید به من بدین تیروئید امونم بریده کل سیستم بدنمون به هم ریخته دیگه توانش ندارم 

تا آخر عمرم دعاتون میکنم خواهشم اگر تلفنی چیزی ازشون دارید بدید🙏🙏🙏